Večernji list - Hrvatska - Ekran

DAJEM TI ŽIVOT

-

EPIZODA 26

Elena nazove Pedra kako bi se našli. Domingo uvjerava Nelsona da je Pedro častan čovjek i da ne bi nikad napustio svoje dijete. Nelson je siguran da je Gini teško jer je trudna s Pedrom koji ju je ostavio pred oltarom. Gabriela hvali Samuela jer je dobar suradnik. Irena preda Andrei ček koji joj je otac dao za troškove.

EPIZODA 27

Elena se želi rastati od Ernesta, ali je on uvjerava da neće nikada dopustiti da ga ostavi. Gina upozorava Pedra da mu neće dopustiti da viđa dijete ako se ne vjenčaju. Mónica je nezadovolj­na jer je Horacio odlučio tražiti od Andree da mu vrati stvari.

EPIZODA 28

Elena i Pedro priznaju da se vole. Elena prizna Pedru da se ionako planirala rastati od muža, oni se slože da vezu drže u tajnosti dok ona ne riješi razvod. Gabriela pokuša čavrljati s Modestom, ali on je pomalo neljubazan. Horacio ispriča kćeri o svojoj svađi s Ernestom.

EPIZODA 29

Doktor Vega objasni Eleni da stanice koje su presađene Nicu možda napadaju njegove stanice pa će morati napraviti još pretraga. Pedro kaže Agustínu da se nikada neće vratiti Gini nego da će se samo brinuti za dijete, Agustín mu odgovara da mu se čini da je našao lagan izlaz iz situacije.

EPIZODA 30

Ernesto prijeti Pedru da će zažaliti ako se ikad približi Nicu ili Eleni. Pedro kaže Ester i Domingu da će se Elena rastati od Ernesta, ali da on nije imao nikakve veze s njezinom odlukom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia