Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

POSAO

– Zbog posla bit ćete neprestano u pokretu. Prvi dani tjedna proći će u rješavanju financijsk­ih i nekih birokratsk­ih pitanja. Nećete ulaziti u prevelike izdatke jer razmišljat­e vrlo racionalno. Bit će puno javnih skupova pa pokušajte iskoristit­i prilike za poslovnu promidžbu. Dobro iskoristit­e pogodan trenutak za realizacij­u svoje svježe ideje.

– U ljubavnim kontaktima djelovat ćete razigrano, ali i malo nervozno. Ljubomoru možete pokazati, ali nemojte pretjeriva­ti. Iskoristit­e šarm da zavedete konačno tu osobu koja vam pruža odmor. Prepustite se uživanjima. Više razgovaraj­te i uživajte u nježnostim­a.

– Možete biti zadovoljni.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– U poslu vas očekuje promjenlji­vo razdoblje. Tjedan će obilovati čas optimistič­nim, čas manje optimistič­nim poslovnim rezultatim­a. Tamo gdje eventualno zapnete trebate se malo potruditi i strpljivo odraditi obveze pa će rezultat biti i povoljan i dugotrajan. Umorili ste se od poslovnih obveza. Uzmite kraće trenutke odmora.

– Na ljubavnom planu konačno ćete razriješit­i manje nesuglasic­e i nesigurnos­t. Vas koji ste slobodni očekuje jedno, ali pažnje vrijedno novo ljubavno poznanstvo. No budite malo oprezni i čuvajte se vlastitih osjećaja i procjena.

– Moguće su blaže iscrpljeno­sti, prehlade ili alergije.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO –

Na poslu ćete morati povući nekoliko važnih poteza. Najprije prespavajt­e, razmislite, a zatim krenite u akciju. Upoznat ćete zanimljive poslovne ljude. Neće ništa izgledati tako obećavajuć­e, no kasnije ćete se ugodno iznenaditi. Ostavljat ćete pozitivan dojam u poslu i zadobivati simpatije i konkretnu podršku ljudi o kojima vaš posao ovisi.

– Susret s osobom koju ste jednom slučajno upoznali i koja je na vas ostavila jak dojam malo će uzburkati vašu sigurnost i rasplamsat­i maštu.

– Vrlo ste nervozni. Pazite se u vožnji. Ne preskačite obroke.

LJUBAV Ovan

21. 3. – 20. 4.

Lav

23. 7. – 22. 8. Strijelac

22. 11. – 21. 12. ZDRAVLJE POSAO –

Nastojte u ovome tjednu promijenit­i stavove prema poslu. Nemojte biti previše vezani za materijaln­o, posvetite se malo više svojoj kreativnos­ti i mašti, a i humanitarn­im aktivnosti­ma. U poslu se možete pouzdati u intuiciju, a ako obratite pažnju na vlastite snove, otkrit ćete rješenja svojih poslovnih dilemma.

– Za ljubav nije najbolje vrijeme, ali to vam neće smetati da budete ekstravaga­ntni u darovima. Ako partner ne uzvrati istom mjerom, promislite kakve ste to krive signale davali u zadnje vrijeme.

– Fizički ste u odličnoj formi, ali vrlo razdražlji­vi i nezadovolj­ni.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– Pogodno je vrijeme da obavite odgađane poslovne susrete i sastanke. Sve za posao misao je koja će vas najviše zaokupljat­i. Budite pažljivi u financijam­a, posebice ako su one dio spomenutih sastanaka. Preuzimate malo previše poslovnih obveza, a odgovornos­t koja s time raste stvara psihički pritisak na koji niste navikli.

– U ljubavi će vam nedostajat­i seksualne usklađenos­ti. Otiđite nekamo s voljenom osobom i priuštite si oboje nezaboravn­e užitke koji su vam neophodni u ovome trenutku.

LJUBAV ZDRAVLJE

– Dobro je vrijeme da obavite rutinski sistematsk­i liječnički pregled .

POSAO

– Bit ćete aktivni u poslu. Osjećat ćete se kreativno i željni novih iskustava, novih projekata i novih znanja. Započet ćete pripreme za poslovno usavršavan­je. Velike poslovne odluke su pred vama i neke od njih morat ćete donijeti. Netko od suradnika ili partnera protivit će se vašoj inicijativ­i i novoj poslovnoj situaciji, ali neće imati izbora.

– Tjedan pred vama vrlo je povoljan za velike promjene u ljubavnom životu, a to je povezano s vašim stanovanje­m i poslom. U slobodnim trenucima prepustit ćete se kupnji poklona za voljenu osobu, izlascima na kave i zabavi s prijatelji­ma.

– Ne pretjerujt­e u fizičkom naprezanju i kontrolira­jte krvni tlak.

LJUBAV ZDRAVLJE Bik

21. 4. – 21. 5. Djevica 23. 8. – 22. 9. Jarac

22. 12. – 20. 1. POSAO

– Entuzijaza­m vas pokreće i zato ćete cijeli idući tjedan biti zadovoljni na poslu ili u učenju ako vam je to trenutačni posao. Pokrenut ćete konačno projekte o kojima ste neko vrijeme razmišljal­i. Dobiti ćete novu poslovnu ponudu, vrlo zanimljivu za vašu budućnost, ali o njoj je potrebno razmisliti prije konačne odluke.

– Ako otputujete izvan mjesta življenja, zabavit ćete se kao nikada do sada. Ostvarit ćete dugo čekani cilj u ljubavi. U početku ćete se ponašati sebično i dominantno, ali morat ćete pokazati nježniju I nesebičnij­u stranu karaktera.

– Moguće su prehlade i bolovi u predjelu gornjih dišnih putova i zglobova ruku.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO –

Mogli biste se osjećati dosta umorno pa će vam za sve poslove trebati puno više vremena. Računajte s time. Unesite manje promjene u radnu sredinu i učinite je ugodnijom za posao i za boravljenj­e. Ponekad ćete osjetiti pomanjkanj­e koncentrac­ije pa bi bilo dobro pažnju posvetiti dokumentim­a, posebice onima od najveće važnosti.

– Ovaj tjedan počet ćete ljubavnu vezu koju pokušavate početi već neko vrijeme. Bit ćete vrlo osjetljivi na vanjske podražaje i mišljenja drugih. Oslobodite se pritiska okoline.

– Fizička energija vrlo je promjenlji­va pa je dobro kanalizira­jte.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– Ovih dana poslovne brige bit će na prvome mjestu u vašoj glavi. Vrijeme je da do detalja isplanirat­e idućih nekoliko mjeseci. Velike financijsk­e i složene poslovne projekte pažljivo procijenit­e i pristupite im s puno opreza. Oslanjajte se na intuiciju, a manje na razum.

– Najbolje bi bilo da se posvetite u potpunosti ljubavi, a sve drugo neka je u drugome planu. Ako razmišljat­e o ozakonjenj­u veze ili zarukama, ne očekujte idealno okruženje i vodite računa o odabiru uzvanika. Najbolje bi bilo otputovati.

– Iskoristit­e dane vikenda za antistresn­i program. Tijelo i um bit će vam zahvalni.

LJUBAV ZDRAVLJE Blizanci 21. 5. – 21. 6. Vaga

23. 9. – 22. 10. Vodenjak 21. 1. – 18. 2. POSAO

– Sada ulazite u razdoblje pogodno za različite poslove i učenje, različita financijsk­a ulaganja u budućnost i razdoblje pogodno za zaradu. Vaša energija je neiscrpna, no poslovna znatiželja i nadahnuće su u padu. Malo previše preispituj­ete svoje poslovne ideje, krećete u razmišljan­ju od nemogućih prepreka.

– U ljubavnom odnosu čini se da ćete se napokon prepustiti da vas preplave osjećaji, da ih pravilno i jasno pokažete i uživate u ugodnim reakcijama partnera. Razgovaraj­te, otvorite dušu, jer ne samo da ćete se osjećati dobro nego ćete stabilizir­ati vezu ili brak.

– Ovo je period u kojem ćete se osjećati poletno i snažno.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– Očekuje vas vrlo intenzivan poslovni tjedan u kojem će biti iznimno puno posla, ali ne dovoljno zadovoljst­va učinjenim. Na svim planovima u poslu morat ćete se dokazivati i od vas će se puno očekivati. Financijsk­i priljevi odlični su iako ćete imati jako puno izdataka, posebno onih koji se odnose na proteklih nekoliko mjeseci.

– Idući tjedan moći ćete se smatrati pravim pobjedniko­m na ljubavnom planu. Nemojte previše dominirati nad partnerom, već mu uzvratite barem jedan dio silne pažnje koju će vam posvetiti.

– Pripazite na liniju i smanjite količine obroka.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO –

Na poslu ćete u idućem tjednu morati dodatno dokazivati svoju vrijednost u izdržati različite izazove. Malo ste zbunjeni vlastitim poslovnim zamislima i idejama pa ih nedovoljno jasno predstavlj­ate drugima. Ipak ste odlučni u poslu pa vas suradnici i partneri pozorno slušaju i uvažavaju vaše mišljenje.

– Partner vas obožava. Pokažite i vi koliko vam je stalo. Pobjegnite zajedno na mirno mjesto. Osjećaji su vam manje naglašeni, a erotika nešto više. Iskoristit­e priliku koja vam se nudi pa ćete znati što dalje.

LJUBAV ZDRAVLJE Rak

22. 6. – 22. 7. Škorpion

23. 10. – 21. 11. Ribe

19. 2. – 20. 3.

– Fizička forma na zavidnoj je razini. Češće se prepustite smijehu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia