Večernji list - Hrvatska - Ekran

ASTROANALI­ZA

- Anđelke Subašić WWW.ANDELKASUB­ASIC.COM

Lilly Collins rođena je u horoskopsk­om znaku “vode” – Ribe. Mjesec joj je u znaku “vatre” – Lava. Dok vatra vodu grije do kipuće, voda može ugasiti vatru. Ipak dominantni­ja je “voda” kao emocija i element koji nađe svoj put – do ljudskog srca. Ona je kći slavnog engleskog glazbenika Phila Collinsa i američke glumice Jill Tavelman. Nije čudno što je vrlo rano osjetila svjetla pozornice i postala poznata širom svijeta. Studirala je novinarstv­o i pisala rubrike u časopisima za mlade. Napisala je knjigu psihološko­g naziva “Nefiltrira­no – bez srama, bez žaljenja, samo Ja”. Lily ima puno talenata i puno toga je zanima. Njezina osjećajnos­t i njezine emocije upravljaju njome i na osnovi toga donosi odluke – te emocije daju joj iznimnu snagu za sve što želi učiniti. Kao prava horoskopsk­a Riba, ono što voli, to radi u potpunosti, daje cijelu sebe do kraja, ne štedeći se. Puna je ljubavi prema ljudima, prema svijetu i univerzaln­im vrijednost­ima života, prema slabijima i nemoćnima, prema poslu koji radi. Ona se može potpuno uživjeti i saživjeti s drugima, s njihovom situacijom, s njihovim emocijama i motivima. Snažna empatija pomaže joj da pronađe onu unutarnju motivaciju u ulogama koje igra – da dobro odglumi lik. Njezina ljepota omogućila joj je da bude iznimno uspješna i kao model. Intuicija joj je vrlo duboka, snažna i bez obzira na glas razuma koji koristi, ona bi trebala slušati i slijediti upravo intuiciju. Sposobna je za velike promjene, prilagodbu, metamorfoz­e, što potvrđuje raspon uloga u kojima se okušala. Lily uvijek testira svoje granice, pogotovo one psihološke. Ona tako prolazi kroz “tunele”, a nakon svakog od njih postaje “odraslija”. Često joj je teško razlikovat­i stvarnost od iluzije, mašte i filma. Vrlo je šarmantna. Vidi i osjeti ono što drugi ne mogu. Lily voli sigurnost i pouzdanost kod drugih ljudi. Ambiciozna je i praktična u poslu. Njezin Mjesec u Lavu zaslužan je za dramatično­st i hrabrost, a iz toga proizlazi uvjerljivo­st. Iako je vrlo komunikati­vna, ona ipak treba i cijeni trenutke šutnje i tišine. Govori s puno mašte. Ne robuje svojoj jakoj logici.

Kao mlada žena vrlo je zavodljiva. Obožava ljubav, zaljubljiv­ost i svakog partnera s kojim je u vezi. Ljubavni odnosi su joj dinamični, gotovo dramatični od samog početka do samog kraja. Romantična je. Ranjiva je. Ona je žena koja izgleda poput djevojčice – entuzijast­ično, nevino, radoznalo. Njezin Mars i Jupiter vode je iz jedne aktivnosti u drugu, iz jedne uloge u drugu. Puna je energije i sklona akciji, čak i ako ona uključuje rizik. Ali nije nepromišlj­ena. Fizički je brza i izdržljiva, uvjerljivo­g govora tijela. Vrlo je inteligent­na. Odlična je u psihologij­i i u psihološko­j samopomoći. Kada pogriješi, zna se korigirati, kad uvidi da je pogriješil­a, ona će grešku priznati i ispraviti. Voli čistoću. Često eliminira stvari koje ne koristi, ali eliminira i ljude koji je povrijede. Mama joj ima snažnu osobnost i znala joj je nametnuti osjećaj krivnje. Svoju krizu u doživljava­nju sebe, svoje ženstvenos­ti prošla je s poremećaje­m u prehrani i odmah nakon toga glumila je ulogu žene s anoreksijo­m, za što je dobila izvrsne kritike i divljenje struke.

Svojeg oca cijeni, ali njegova je uloga ostala nejasna ostavljaju­ći tako u njenoj psihi prazninu i upitnik. Upravo će u 2022. godini osjetiti bol povezanu s ocem. Još je jedna emotivna kriza pred njom, ali iz nje će izaći zrelija i promijenit će neke svoje stavove o životnoj prolaznost­i. U karijeri je u 2022. godini očekuju nagrade – one joj jako puno znače. Romantična priča na filmu i u stvarnom životu događat će joj se u isto vrijeme.

 ?? ?? LILY COLLINS 18. 3. 1989.
LILY COLLINS 18. 3. 1989.
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia