Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

POSAO

– Poslovno je pogodan tjedan za sve ambiciozne menadžere i one koji to žele postati. A vama koji se prvi put zapošljava­te najbolja je preporuka da poslušate savjete roditelja i njihovih prijatelja i tragom tih savjeta odaberete vrstu posla. To bi mogao biti posao koji će utjecati na vašu karijeru.

– Ako planirate vjenčanje, budite spremni na odgađanje i mijenjanje datuma zbog vanjskih okolnosti: problemi s dokumentim­a, promjena plana i sl. Važno je obaviti temeljite pripreme do najmanjih detalja. Uskoro će se planeti za vas bolje pobrinuti i otvoroti vrata raja.

– Potrebne su dostatne količine C vitamina.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– Prema svojoj radnoj sredini i kolegama odnosit ćete se vrlo distancira­no. Mogli biste doživjeti neku vrstu apsurda: vaši kritičari postaju vaši štovatelji, a simpatizer­i vam okreću leđa. U posao će se uplitati vanjske okolnosti i kretanja u društvu. Vrijeme je da riješite sva materijaln­a pitanja koja su ostala neriješena.

– U danima koji slijede obitelj i brak bit će na prvome mjestu vama koji ste u braku, ali i vama koji težite braku i obitelji. Neki od vas planirat će brak i djecu. Slobodnima će svaki dan biti različit.

– Zdravstven­a preventiva nužna je i zbog pritisaka na poslu i u obitelji.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO –

Slobodno u poslu pokažite ambicije i većim prihodima učinite život ugodnijim. Uz prihode moći ćete ostvariti i ugled u poslovnom svijetu u kojem se krećete. Ako je obrazovanj­e neka vrsta prepreke u poslu, prihvatite izazov I krenite na usavršavan­je. Pokušavate li riješiti nekretnine nailaziti ćete na zastoje pa imajte strpljenja i ne forsirajte.

– Vaša ljubavna avantura mogla bi se lako otkriti i pretvoriti u komplicira­nu situaciju, ozbiljniju od obične avanture. Jedno staro prijateljs­tvo ima nagle obrate, pa će preko noći prerasti u nešto drugo.

– Rekreacija, kretanje u prirodi i umjerenost u svemu najbolji su prijatelji zdravlja.

LJUBAV Ovan

21. 3. – 20. 4. Lav

23. 7. – 22. 8. Strijelac

22. 11. – 21. 12. ZDRAVLJE POSAO –

Morat ćete biti krajnje oprezni, suzdržani za velika obećanja i pošteni u namjerama. Morat ćete se prilagođav­ati drugima, posebice onima koji imaju moć. Moguće su zablude, krive procjene i uzaludna obećanja. Za sve treba barem jedna prospavana noć i potpuno racionalno razmišljan­je.

LJUBAV

– Ako ste u braku ili skladnoj ljubavnoj vezi, tada ćete u drugoj polovici tjedna proći manju krizu. Mogu vam se partnerovi napadi i ljubomora učiniti bezrazložn­ima, ali ih nemojte olako shvatiti.

ZDRAVLJE

– Mogući su problemi s kostima i mišićima.

POSAO

– Svaki vaš poslovni potez treba dobro osmisliti. U vanjskim kontaktima bilo bi dobro da vas netko zastupa kako biste bili uspješniji. Najčešće nećete imati vremena za planiranje. Ako isključite strah i nelagodu zbog novca, lakše ćete do uspjeha. Novac postoji da se troši i ponovno zarađuje.

– Želite zaboraviti sve prilike i neprilike u ljubavi i okrenuti novu stranicu nadajući se da će ovaj put naići netko idealan. U potrazi ste za kompletnom osobom koja se ponaša po pravilima, njegovana je izgleda i čista.

– Dobivate novi polet i

LJUBAV ZDRAVLJE

energiju.

POSAO

– Pred vama je nešto mirniji period. Imat ćete dobru motivaciju za posao i mirno, gotovo rutinski raditi. Vaša spremnost na odricanja i odabir zasluženog­a puta k uspjehu pokazat će se kao najsigurni­ji i najbolji način trajnosti i uspjeha u poslu. Neće izostati podrška sretne zvijezde koja će vas doista znati iznenaditi: priznanjim­a, pogodnosti­ma i većim prestižom.

– mašta vam je bujna i razigrana. Ako ste u braku, tada otkrijte željene osobine u svom partneru. U prvim danima idućeg tjedna može doći do razmirica, ali i pomirenja i jačeg povezivanj­a. Skloni ste dramatizir­anju.

– Žene bi trebale posjetiti ginekologa.

LJUBAV LJUBAVna ZDRAVLJE Bik

21. 4. – 21. 5. Djevica 23. 8. – 22. 9. Jarac

22. 12. – 20. 1. POSAO

– Kao što je to uobičajeno za vaš znak, često ćete se predomišlj­ati u vezi sa svojim ambicijama, mijenjati odnos prema poslu i nekako više razmišljat­i kako hobi pretvoriti u posao. Samo organizira­nost i ustrajnost urodit će dobrim rezultatim­a, posebice novcem. Pokrenut ćete niz akcija u poslu.

– Druga polovica tjedna nešto je nemirnija u emotivnom životu vjenčanih jer će se vaša obiteljska situacija preslikava­ti na brak. Najiskreni­ji razgovori te poštovanje partnerovi­h i viđenja problema jedina su alternativ­a.

– Započnite vježbe koje otklanjaju napetost i uravnotežu­ju disanje.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO –

Naglasak je na sređivanju financijsk­ih pitanja. U svakom slučaju, dajte prednost sebi i vlastitim idejama. Posao kojim se bavite postaje ponovno dinamičan. Niz putovanja, kontakata s inozemstvo­m, učenja, rješavanja pravnih dokumenata, poslovna edukacija, diplomatsk­a štiva i tome slično.

– Nova ljubav uljuljkat će vas u čarobnom zagrljaju voljene osobe. Pred vikend ćete isplanirat­i putovanje u nepoznati kraj ili čak stranu egzotičnu zemlju. Oženjeni će početkom tjedna malo raščišćava­ti nesuglasic­e i ulaziti u rasprave prolaznog karaktera.

– Slabiji imunitet, ali ništa ozbiljno.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– U novim poslovima i projektima morate izbjegavat­i neumjerenu ambiciozno­st. O financijam­a puno toga ovisi, ali su i financije posljedica svakog vašeg poslovnog poteza. Bit će promjenjiv­e u prvoj polovici tjedna. To znači da možete računati na velike dobitke, ali i na velike gubitke – sredine nema.

– Ovo je idealno vrijeme za vas koji tražite ljubav i partnerstv­o. Nove prilike, strast i želja za avanturom mogla bi vas odvesti u vezu s osobom koja je još u nekoj vezi ili čak i u braku kojim nije zadovoljna.

– Nastupa period psihofizič­ke ravnoteže.

LJUBAV ZDRAVLJE Blizanci 21. 5. – 21. 6. Vaga

23. 9. – 22. 10. Vodenjak 21. 1. – 18. 2. POSAO

– Morat ćete odgovarati svakom pojedinačn­om zahtjevu kolega i šefova. Zahtijeva se veća fleksibiln­ost u poslu. Ako želite pokrenuti samostalni posao, vrijeme je da ga do u detalj isplanirat­e, ali računajte na odgađanja u samom početku. Samo uskladite želje i obratite pažnju na postojeću konkurenci­ju ili im se u nekom obliku pridružite.

– Većina ljubavnih nastojanja i odluka bit će podržana dobrim planetima. Vjenčani parovi donijet će odluku o potomstvu i to je odlična odluka makar vam životna dob bila manje ograničenj­e.

– Opuštajte se, družite a vedrim ljudima, isključite negativne misli.

LJUBAV ZDRAVLJE POSAO

– U poslu se morate ponašati prema pravilima koje drugi određuju ako želite naprijed do uspjeha. Financije nisu nepremosti­vi problem, a ako bi u nekom slučaju i bile, dovoljno je da zatražite kredit ili neku vrstu sponzora. Ako ste vrhunski sportaš, neće vam biti lako ostvariti pobjedu bez puno odricanja i znoja.

LJUBAV

– Neke od vas iznenadit će i i obradovati dugo željena trudnoća, koja će vam donijeti veliku radost. Vama koji ste u zadnjim mjesecima bili u nesuglasic­ama s partnerom idući tjedan donosi pomirenje.

– Pretjeriva­nje u hrani i piću može izazvati višak ili manjak tekućine u tijelu i hipertenzi­ju.

ZDRAVLJE POSAO –

Izuzetan napredak i konkretne nagrade možete ostvariti lako u obrazovnim institucij­ama, masovnim medijima i izdavačkoj djelatnost­i. Vi ćete svemu dati snažan osobni pečat i za to možete očekivati priznanje. Pokušajte što više rutinske i operativne poslove prenositi na druge, a više se posvetite organizaci­ji posla.

LJUBAV Rak

22. 6. – 22. 7. Škorpion

23. 10. – 21. 11. Ribe

19. 2. – 20. 3.

– Pred vama je zgodan i poticajan ljubavni period, kako za vas slobodne Ribe tako i za vas koji priželjkuj­ete tajnu ljubavnu avanturu. Moglo bi postati toliko intenzivno i ludo da ćete izgubiti kompas.

– Optimizam, humor i ljubav najbolji su prijatelji vašeg zdravlja.

ZDRAVLJE

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia