Večernji list - Hrvatska - Ekran

Mia Dimšić pokazala odvažan styling za nastup na Eurosongu

- Samir Milla

Mia Dimšić proteklog je vikenda otputovala u Torino na ovogodišnj­i Eurosong, a tamo je pokazala i novi kostim u kojem će nastupati 10. svibnja na prvoj polufinaln­oj večeri. Kostim su osmislili Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a, a za razliku od crne kratke haljine u kojoj je nastupila na Dori, Mia će u Torinu pjevati odjevena u raskošnu crvenu haljinu. - Kostim je malo odvažniji i raskošniji nego na Dori - rekla nam je Mia prije odlaska u Torino. - Ono što će ostati isto jest to da ću na pozornici biti s gitarom, ali s plesačima ću imati bolju priču. U aranžmanu imamo suptilne promjene, bit će više kao što je u hrvatskoj verziji. Još uvijek ne znam hoću li pjevati i stih na hrvatskome, to ćemo doznati u zadnji tren - kazala je Mia. Podsjetimo, u Opatiji je s njom na pozornici bio rumunjski akrobat Alex Olfi, a u Torinu će je pratiti plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrkić i back vokali Bruna Oberan i Josip Palameta. Koreograf nastupa je Igor Barberić.

- Naravno da ću dati sve od sebe. Očekujem da ću se opustiti, jer sve dosad bilo je jako stresno. Stalno sam bila pod stresom, a sad smo svi zaslužili da uživamo u onome što slijedi. Nastup na Eurosongu prekrasna je referenca i nadam se da će mi to biti i odskočna daska - rekla je Mia.

Podsjetimo, najviše šanse za pobjedu ima ukrajinski Kalush Orchestra, ne samo zbog glazbenih razloga.

- Ima puno kladionica i ne obraćam puno pažnju na njih, no normalno mi je da sam skočila sada kada su me ljudi bolje upoznali i vidjeli uživo. Nastupala sam u Londonu, Tel Avivu, Amsterdamu i Madridu i upoznala puno drugih natjecatel­ja, ali i fanova Eurosonga. Imali smo rasprodane dvorane, i to velike i poznate dvorane poput one u Amsterdamu gdje su nastupale najveće zvijezde. Bilo je i Hrvata, a posebno mi je drago da sam u Londonu upoznala obožavatel­ja iz Virovitice, koji je rodni grad moje majke - rekla je pjevačica.

 ?? ?? Raskošna toaleta je s potpsiom dizajnersk­og dvojca ELFS u čijoj je kreaciji nastupala i na Dori
Raskošna toaleta je s potpsiom dizajnersk­og dvojca ELFS u čijoj je kreaciji nastupala i na Dori

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia