Večernji list - Hrvatska - Ekran

ŽRTVE LJUBAVI

HRT

-

EPIZODA 32

Corrado želi da Alberto postane novi upravitelj teretne željeznice za prijevoz mramora. Tijekom ženskih proturatni­h demonstrac­ija Lucrezia zadobije ozlijedu glave, a Silvia je odvede u bolnicu. Alessandro je u Torinu kolabirao i sad se čini da mu je zdravlje opasno narušeno. Liječnici misle da je u pitanju letargični encefaliti­s, bolest kojoj nema lijeka.

EPIZODA 33

Brando zamoli Silviju da mu oprosti što nije razumio njezino žrtvovanje za njega. Njih dvoje se i dalje silno vole. Što će sada učiniti? Brando osim toga otkriva Lucreziji što je netom saznao: da je Corrado Corradi platio njegovo liječenje u sanatoriju i da njemu duguje svoj život.

EPIZODA 34

Alessandro je u pratnji Nane koja nastupa za vojnike i nađe se u prilici da ponovno radi kao liječnik. I Tommaso je uz njega. Moraju operirati Saveriovu nogu. Alessandro shvati da je njegova pomoć sad dragocjeni­ja nego ikad pa odluči ostati i raditi kao liječnik u bolnici. Prijavit će se u vojsku kao liječnik.

EPIZODA 35

Na bojišnici kod Asiaga Brando se suoči s grubom realnošću rata. U Carrari Alberto podučava Simonea pucati. Silvia se zbog toga sukobi sa svojim šogorom. Brando otkrije da mu je Corrado zapovjedni­k. Kad se susretnu, Corrado istakne kako je sudbina ponovno stavila Branda u njegove ruke.

EPIZODA 36

Vlada je uspostavil­a odjele za oporavak veterana u mnogim gradovima Italije, uključujuć­i i Carraru. Budući da Alessandro poznaje tu bolnicu bolje od ikoga, pošalju ga onamo kao ravnatelja. Nana će poći s njim. Za časnu majku Agnese Alessandro­v povratak u Svetu Krunu bit će divno iznenađenj­e. Nana, koja nije navikla na neaktivnos­t, sve će iznenaditi postavši nova vozačica kola hitne pomoći.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia