Večernji list - Hrvatska - Ekran

SNAGA OBITELJI

NOVA TV

-

EPIZODA 176

To što je Harika počela spavati u potleušici Omeru i Asije donosi poteškoće. Akif, pak, očajnički razmišlja kako će Suzan spasiti iz zatvora i na koji će način otplatiti dugove tvrtke. Dok se kod Orhana i Gonul čiji je odnos sa Šengul poprilično narušen odvijaju važni događaji, neočekivan­i posjetitel­j koji noću dolazi u potleušicu iznenadi sve.

EPIZODA 177

Harika donosi poprilično veliku odluku o svom životu koja će utjecati i na braću Eren i biti veliko iznenađenj­e za sve. Teta Sevgi želi živjeti s braćom Eren. Dok se braća Eren svim snagama bacaju na posao kako bi vratili novac tete Sevgi, Akif donosi radikalnu odluku koja se tiče Koledža Ataman kako bi se izvukao iz močvare u kojoj je zaglibio.

EPIZODA 178

Važni događaji u Gonulinu i Orhanovu taboru uzrokuju napete i nesretne dane za Šengul.

Dok Berk i Doruk ulaze u iznenadnu okladu s curama, teta Sevgi koja se uspjela umiliti djeci želi ostati u potleušici mnogo više nego što su mislili. Akif ostaje bez ijednog novčića i svim lukavstvim­a traži načine da povrati nekadašnju moć.

EPIZODA 179

Uzbuđenje novog semestra na Ataman Collegeu povećava s novim studentima koji dolaze u školu.

Omer nije svjestan suradnje svoje braće. Njegov arogantan stav natjera ih da se nađu licem u lice s jednom posebnom osobom. Obračun na zabavi koju organizira­ju školarci završava neočekivan­o.

EPIZODA 180

Saznavši istinu o očevoj smrti, Berk se distancira od Doruka. Sada njegov bijes prema bivšem prijatelju u njemu raste iz dana u dan.

Asija treba pomoć, ali ne zna to učiniti. Orhan, koji sazna da je Šengul trudna, upada u veliku dilemu.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia