Večernji list - Hrvatska - Ekran

NA GRANICI

NOVA TV

-

EPIZODA 21

U finalu natjecanja vatrogasac­a završe Marko i Krešo. Marku ne funkcionir­a brentača i on shvati da ga opet sabotiraju. Napadne Krešu, koji nema ništa s tim, i oni se potuku na terenu pred svima. Petra prekida tuču tako da ih zalije kantom vode. Momci su diskvalifi­cirani, a Jure je proglašen pobjedniko­m.

EPIZODA 22

Zbog nedostatka dokaza, Zorka je puštena iz zatvora, a Tomo smijenjen s pozicije načelnika. Zorka je junakinja dana, novi dobavljači su privučeni i ekipa ponovo kreće u posao, a Marko postaje novi načelnik. Zorka priopći suradnicim­a da ulaze u posao šverca crvene paprike. I dok Zorka daje upute za novu akciju, Krešo ih obavještav­a da je Marko novi načelnik policije.

EPIZODA 23

Lidija koketira s Karlom da bi učinila Juru ljubomorni­m. U velikoj svađi u vatrogasno­m domu Petra sazna da su Jure i Lidija u vezi. Lidija bjesni na Juru što je to rekao, a Jure napokon Lidiji kaže da je ne želi više vidjeti. Nediljko je uvjeren da je spoj između Petre i Jure prošao odlično pa on i Andrija ugovaraju zajedničku večeru s njima.

EPIZODA 24

Večera završava debaklom po Andriju, Nediljka, Miru i Anđelku, a dobro po Juru i Lidiju, jer napokon priznaju svoju ljubav obiteljima. Anđelka ne dopusti Nediljku povratak kući pa on prespava kod Mije. Ujutro mu Gordana servira obilan doručak i Mijo je ljubomoran na Nediljka, jer mu Gordana kuha sve što njemu ne da.

EPIZODA 25

Mate ima moralnu dilemu - on je u dubinskoj, a sin mu je švercer. Mirela mu predloži način da se vrati na svoje staro radno mjesto. Mate sabotira posao, a Marko, kojeg Tomo i Alma uvjeravaju da mora biti tvrđi da ga suradnici ne bi iskorištav­ali, razljuti se i vrati ga na staro mjesto. Jure i Luka dobiju zadatak dostaviti papriku do brvnare, no Jure zaboravi natočiti gorivo.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia