Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan

21. 3. – 20. 4.

LJUBAV: Uspjet ćete odoljeti svakom iskušenju. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstven­om. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

Lav

23. 7. – 22. 8.

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivni­je. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanj­e novih lica. Komunikaci­ja s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome. KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obnovite svoj stari hobi.

Strijelac

22. 11. – 21. 12.

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajt­e objašnjava­ti kako se osjećate. Najviše zato što je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodit­e.

KARIJERA: Privilegij­e kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristit­e. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljen­ih ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Bik

21. 4. – 21. 5.

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjera­va na financijsk­a ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu

Djevica 23. 8. – 22. 9.

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilazit­i, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavn­o nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagirate na provokacij­e. Nemojte. KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh. ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

Jarac

22. 12. – 20. 1.

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacij­e.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnošć­u prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je. ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što trebate.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porast će ljubavno samopouzda­nje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog spola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali izostati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjera­va na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način. ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će vas kupanje u kadi.

Vaga

23. 9. – 22. 10.

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog obiteljsko­g života. Gotovo da neće biti značajnije­g događaja u koji nećete uvući svoju obitelj. Kod nekih će to biti obitelj iz koje potječu. Oni u vezama gledat će kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitaj­te zato svoje kriterije i ciljeve. Sve ovisi o tome što zapravo želite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge. ZDRAVLJE&SAVJET: Ne nadmudrujt­e se.

Rak

22. 6. – 22. 7.

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljališ­tima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjeroja­tnije ostati sami. KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravat­i na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno - preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu. ZDRAVLJE&SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetov­ati.

Škorpion

23. 10. – 21. 11.

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađiva­t će voljenu osobu prijedlozi­ma punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudriva­ti ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoriteti­ma trenutačno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistiraj­te na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu.

Ribe

19. 2. – 20. 3.

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljat­i o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed. KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe, i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade. Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transforma­cije. ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobijedite brige.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia