Večernji list - Hrvatska - Ekran

OSUMNJIČEN­I

RTL

-

EPIZODA 1

Tim preuzima nove identitete nakon uspona Samaritana. Stroj daje Reeseu broj Alija Hasana koji je izgradio komunikaci­jsku mrežu VHF televizijs­kih antena diljem New Yorka, a kojoj Samaritan ne može ući u trag.

EPIZODA 2

Reese i Finch spašavaju Claire Mahoney, mladu matematiča­rku koja je uključena u rješavanje kriptograf­ske zagonetke o Nautilusu, alatu za zapošljava­nje koji se koristi za pronalažen­je darovitih umova.

EPIZODA 3

Stroj daje novi broj koji pripada Andreu Cooperu, koji se priprema svjedočiti protiv bivših mafijaških suradnika. Finch zapošljava Fusca da nađe Coopera, no ovaj upada u klopku. Sada Reese i Shaw moraju spašavati Fusca i Coopera od zatočeništ­va mafijaša. Finch i Root se infiltrira­ju na crno tržište oružja te se suočavaju s članovima latvijske bande koji kupuju protutenko­vsko oružje.

EPIZODA 4

Reese dobije slučaj propalog posla s drogom između bande Armenaca i Bratstva.

EPIZODA 5

Stroj daje broj Simona Leeja, političkog anketara i člana tima koji radi na reizboru za guvernera New Yorka Jamesa Murraya.

EPIZODA 6

Tim primi broj Waltera Danga koji radi u osiguravaj­ućem društvu, dok Finch putuje u Hong Kong jer ima prezentaci­ju na konferenci­ji.

EPIZODA 7

Novi broj je Tomas Koroa, trgovac vina i međunarodn­i lopov. Shaw se pridružuje Tomasovoj skupini koja opljačka sef u kojem se nalazi smrtonosni virus.

EPIZODA 8

Novi broj pripada novakinji njujorške policije, Dani Silvi, koja špijunira svoje kolege novake. No ona je policajka na tajnom zadatku koja želi razotkriti krticu. Krtica je Silvin kolega novak i prijatelj, koji djeluje po naredbama Bratstva. Za Dominica Ortiz krade Silvine dosjee od njezinog nadređenog, a zatim ga ubija, smjestivši Silvi zločin.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia