Večernji list - Hrvatska - Ekran

NA GRANICI

-

EPIZODA 167

Penave saznaju da je Kunac, koji je, tehnički gledano, kapetan, oženio Luku i Sandru. Luka je, gdje god bio, svašta naručivao, a ništa nije plaćao pa sada to pada na teret Nediljku, koji je van sebe od bijesa, kao i Anđelka. Zorka uspije pobjeći Ljubi i Ljubici i sakriti se kod Mije u kuću, ali ne zadugo, jer ju oni ubrzo otimaju nazad.

EPIZODA 168

Željka postavlja Tomu za načelnika, jer nema nikoga drugog. Tomo uvodi nova pravila, a kad naiđe na ukraden auto, sumnja na šverc.

Na Lukino i Anđelkino iznenađenj­e, Sandra se useljava kod Penava. I dok se Anđelka pokušava oporaviti od šoka, Luka bježi iz kuće. Ljubica želi novac za Zorku do sutra. Petra i ostali smišljaju kako da vrate Zorku.

EPIZODA 169

Kako bi oslobodila Zorku, Petra ipak uspijeva dogovoriti još jedan susret s Ljubicom, koja je odlučna da dođe do novca. Luka je pobjegao od svoje supruge i moli Juru da mu pruži skrovište preko noći i posudi novac za put na more. Jure dvoji, kada u kuću upada Lidija. Lidija mu odbija pomoć i u Lukinom bijegu vidi priliku da dokaže da nije najgora nevjesta. Luka se pobuni, ali ga Lidija sredi i vrati kući gdje ga dočekaju ljutiti Nediljko, Anđelka i njegova zadovoljna žena.

SEZONA 2 EPIZODA 1

Zorka je oteta i zatočena u kolibi svojih otmičara, Ljube i njegove sestre Ljubice. Još uvijek u Zorku zaljubljen­i Ljubo koristi vrijeme pišući Zorki pjesme, što njegova sestra Ljubica ne odobrava. Marko posudi novac kako bi vratio otetu Zorku. On u akciju uključi i Almu, kojoj nedostaje Krešo. Tužna Alma slama se pred Markom pa Marko pomisli da možda ona nije najbolji izbor. No, Alma je odlučna strpati razbojnike u zatvor.

EPIZODA 2

Alma u kolibi spasi Andriju od Ljubice, a Zorka pobjegne Ljubi. Svi se iznenade kad im se Zorka pojavi kući na vratima.

Ivana i Božo se vjenčaju samo s kumovima, usprkos obitelji koja želi da bar jedna kći ima pravu svadbu.

Tomo ne može vjerovati svojoj sreći kad mu novi svećenik don Šime potvrdi da može ostati u župnom dvoru i ponudi se da mu pomogne otplatiti kredit.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia