Večernji list - Hrvatska - Ekran

Umalo dobila rak želuca? Ipak pronašla pomoć

-

Zovem se Hrgović Biba, rođ. 1956. u Zagrebu, majka jednog sina koji ne živi sa mnom nego odvojeno sa svojom suprugom i djecom. Ispričat ću vam svoju životnu priču. Život me nimalo nije mazio. Znam i svjesna sam da svi mi imamo iste probleme, netko manje netko više. Ja sam dotaknula dno dna jer sam imala muža, koji je počeo piti i opijati se kada mi se rodio sin. Bio je i nasilan prema meni, a ja nisam smjela prijaviti njegovo nasilno ponašanje. Vodila sam takav život s njim 45 godina. Nažalost, sin je sve to gledao dok je odrastao i naravno da je to ostavilo neke posljedice na njemu. Hvala Bogu oženio se i ima svoju obitelj, a muž je umro od alkohola prije 6 godina.

Ja sam počela obolijevat­i u svojoj 30. godini na živce - hodala sam po doktorima godinama, pila koje kakve lijekove, probiotike za želudac, tablete za živce, tablete za kralježnic­u, brufene protiv bolova i ne znam već što. Umirala sam od teških bolova, pila sam 3 vrste tableta za živce, a bilo mi je sve gore i gore.

Jednostavn­o sam tonula. Voda mi je došla ne do usta, nego do očiju. Imala sam osjećaj da moj želudac, kako da vam kažem, nije bio moj želudac. U mome želucu kao da je bilo nešto živo i imala sam velikih problema s probavom. Tako sam se mučila 18 godina sa želucem. Otišla sam kod gospodina Đuke Bajića, bioenerget­ičara, i prvim pregledom i prvom terapijom mi je ustanovio da mi je skroz uništena crijevna mikroflora i da imam početak želučanog tumora. Rekao mi je da sam došla minutu do dvanaest. Nemam riječi, a i ne znam što bi vam rekla.

Đuka me istinski spasio i da nije bilo njega, mislim da me ne bi još dugo bilo tu – smije se Biba, a i plaće od sreće. Ja sam, kako sam došla kod Đuke, smršavila oko 16 kila.

Jučer sam završila s terapijama. Poručujem doktorima da pozovu gospodina Đuku Bajića.

Svi vi znate gos. Đuru Bajića i koliko je taj čovjek samo pomogao vašim pacijentim­a, a i pratite njegovi rad. Istinski zaslužio je i više od toga. Pozovite i mene, ja ću vam reći koliko taj čovjek vrijedi. Doktori, ja vas cijenim, ja vas istinski poštujem, znam da ni vi niste u nekim slučajevim­a moćni, što je i normalno. Volim moju Hrvatsku, volim sve moje medicinsko osoblje, da nije vas, ne bi bilo ni nas i hvala vam na svemu. Ja sam bila pacijent kod gos. Đuke i prije 4 godine, ali zbog drugih stvari, i zato sam stvorila jedno veliko povjerenje kod Đuke, došla po pomoć i ponovno je pronašla. Što reći gos. Bajiću, od srca vam hvala.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia