Večernji list - Hrvatska - Ekran

ZLATNI KAVEZ

-

EPIZODA 61

Halis je doživio srčani udar saznavši da je Ferit otišao u Gaziantep te leži u bolnici. Nakon što ga Tarik upuca, Ferita helikopter­om hitne pomoći prebacuju u Istanbul.

Brzo ga vode u bolnicu na operaciju. Ispred operacijsk­e sale Gulgun, koja je izgubila drugog sina, poludi od straha da će i Ferit umrijeti.

EPIZODA 62

Ifakat kaže Orhanu da Sejran zna za njihovu vezu. Kazim također posjećuje Ferita, a mladić se šokira kada mu Kazim ispriča o svim svađama. Zahvalna Sejran govori mu kako ju je otac branio. Zatim Halis-aga kaže da želi razgovarat­i s Kazimom te mu priopći da je dopustio mladom paru da se vjenča.

EPIZODA 63

Halis je šokiran Kazimovim odbijanjem, a Kazim ističe da neće dopustiti da njegova kći više bude nesretna i ne dopušta brak. Kaže da će uzeti svoje kćeri i vratiti se u Antep. Ferit izlazi iz svoje sobe i odlazi u Halisovu, gdje je cijela njegova obitelj.

EPIZODA 64

Ferit i njegova obitelj čekaju na ulazu u Sejraninu kuću s orkestrom. Kazim ih nevoljko pozove da uđu. Kada stignu kući, Halis zatraži njezinu ruku. Kazim iznese svoje uvjete i kaže da će učiniti sve kako njegova kći ne bi bila povrijeđen­a i nesretna. Halis-aga jako se naljuti, ali kaže da prihvaća uvjete, pa Kazim da blagoslov za brak. Stiže dan vjenčanja.

EPIZODA 65

Dan nakon velikog vjenčanja sve iznenadi Halis-agin poziv na doručak jer danima nije izašao iz svoje sobe. Za stolom već sjedi cijela obitelj. Čekaju Halisa. Kad stigne, kaže im da pričekaju goste. U tom trenutku zazvoni zvono na vratima, a Halis otvara. Svi zajedno idu prema vratima, a kada se vrata otvore, pojavljuju se majka i sin.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia