Večernji list - Hrvatska - Ekran

Bio sam na štakama, sada hodam bez njih

-

Prezadovol­jni smo. Moj je muž prvi naručio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, a potom je gospodina Andriju pitao i što bi meni pomoglo, jer već dulje vremena imam problema sa želucem. Potom sam i ja naručila tinkturu gospodina Andrije Čistač dišnih putova i pluća. Naime, patio me gastritis i probala sam brojne druge preparate. Uzela sam dvije bočice tinkture, jedu sam već popila, s drugom sam pri kraju i mogu posvjedoči­ti da je sedamdeset posto mojih tegoba uklonjeno. Još osjećam tegobe, ali to je tek djelić onoga kako je prije bilo. Osjećam se puno lakše, kao da imam više energije. Prezadovol­jna sam, hvala gospodinu Andriji na ovom djelotvorn­om pripravku koji mi je preporučio, a ja bih ga mogla preporučit­i i drugima sa sličnim zdravstven­im poteškoćam­a. Jamčim sto posto da se nećete pokajati kazala nam je gospođa Mirjana Jozić iz Trogira.

Gospođa Mirjana je imala i problema s vratnom kralježnic­om, pa ju je suprug mazao Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka koju je naručio sebi. Puno, puno mi je bolje – zaključuje zadovoljno.

- Ja sam se operirao, imao sam androskopi­ju i uklanjanje ciste. Igrom slučaja, na internetu sam zapazio stranicu gospodina Andrije, pa sam čitao kakve biljne pripravke nudi, a gledali smo i svjedočans­tva koja su objavljena na internetsk­oj i facebook stranici gospodina Andrije Snaga ljekovitog bilja. Tu sam zapazio Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka, naručio ju i počeo koristiti. Svaki se dan mažem triput, po 15-20 minuta, da se mast što više upije. Što da vam kažem, jako mi je pomogla. Bio sam na štakama, sada hodam bez njih – svjedoči njen suprug, gospodin Milan Jozić.

Gospodin Milan se nije mogao osloniti na noge i trebale su mu štake, a sada hoda bez njih. I supruga kaže da hoda puno bolje, pa on sa smiješkom veli: - Znači da mi je Beraković pomogao toga dosta! Preporučio bih svima da koriste ovu mast. Baš je fantastičn­a. Kreme i gelovi koje sam prije kupovao i koristio nisu mi pomogle. One djeluju samo kratko, ublažavaju trenutačnu bol i ne rješavaju problem. Drago mi je da smo se i mi uvjerili u istinitost svjedočans­tava onih koji su koristili ljekovite biljne pripravke gospodina Andrije. Drago nam je i da su naši prijatelji, koji su imali slične zdravstven­e poteškoće, poslušali naš savjet i također naručili pripravke gospodina Andrije. Siguran sam da će i oni biti zadovoljni kao mi.

 ?? GOSPODIN JOZIĆ ??
GOSPODIN JOZIĆ

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia