Večernji list - Hrvatska - Ekran

CHICAGO U PLAMENU EPIZODA 11

RTL

-

Nakon Louiejeva odlaska Dawson je jako emotivna pa u trenutku izgubi strpljenje kada primi poziv žene koja nije znala da je trudna.

EPIZODA 12

Nakon jednog poziva postaja 51 stavljena je u stanje pripravnos­ti jer kriminalac želi ubiti Caseya i napasti postaju. U međuvremen­u, veza Sylvie i Antonija je u krizi kada se pojavi njegova bivša žena. Također, Casey razmišlja o tome da Dawson pokloni zaručnički prsten.

EPIZODA 13

Boden na mjestu događaja donosi odluku koja može spasiti život, ali se ne sviđa Andersonu, koji je upravo promaknut.

EPIZODA 14

Načelnik Anderson rasporedio je tim po drugim vatrogasni­m postajama. U postaji 51 ostali su samo Dawson, Casey i Severide. Stella i Brett premješten­i su gdje je Stella prije radila, a Cruz i Capp su ponovno dodijeljen­i pozivnom centru.

EPIZODA 15

Tim postaje 51 odlazi gasiti požar u skladištu, u kojem mnogi gube živote dok vatra izmiče kontroli. Jedna od žrtava je kći Alvina Olinskog, koja je u kritičnom stanju. Zajedno s Hankom Voightom i policijom vatrogasci doznaju da je požar podmetnut.

EPIZODA 16

Članovi postaje 51 postaju taoci kada im upadne banda u potrazi za utočištem pred odmazdom druge bande. Jedan je vatrogasac teško ozlijeđen i Stella o njemu brine. Severide ostaje skriven i razmišlja što učiniti.

EPIZODA 17

Spasioci dolaze na mjesto nesreće koju je uzrokovao komad betona kada je udario i auto i prevrnuo ga.

EPIZODA 18

Casey otkrije novo okupljališ­te ovisnika na kojem se drogiraju i želi ga zatvoriti. U međuvremen­u, Severideov otac Benny stigne u Chicago i upoznaje Annu.

EPIZODA 19

Casey sretne starog prijatelja koji stiže kao privremena zamjena jer se Severideu kamionet pokvario.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia