Večernji list - Hrvatska

Danas GLEDAJTE

-

20.00

HBO 20.05 PREOSTALI Kada dva posto cijeloga čovječanst­va iznenada neobjašnji­vo nestane, svijet pokušava shvatiti što trebaju poduzeti u vezi s tim – možda je riječ o biblijskom uznesenju, a možda i ne…

21.00

FOX LIFE 20.55 TAJNI SLUČAJEVI Mladu operativku pripravnic­u u CIA-i Annie Walker pošalju na teren da radi za DPD odjel. Auggie Anderson slijepi je tehnički operativac i Walkeričin vodič u njezinu novom životu u CIA-i.

21.00

RTL TV 21.50 BIG BROTHER Svi ljubitelji ovog najvećeg reality show-a na svijetu, konačno mogu uživati u vrhunskoj zabavi jer “Big Brother” će, u svojoj sedmoj sezoni, biti najzanimlj­iviji i najuzbudlj­iviji dosad. ..

22.00

FOX LIFE 21.55 MLADI I GLADNI Gabi je u očajničkoj potrazi za poslom i mora se dokazivati Joshovu pomoćniku koji više voli poznate kuhare. Kad Josh angažira Gabi za pripremu romantične večere za njega i njegovu djevojku...

00.30

RTL TV 00.20 KOSTI Zbog novog zločina - raskomadan­og tijela skejterice, Angela odlazi u tajnu istragu kako bi doznala više o okrutnom ubojstvu. U međuvremen­u, Cam se brine jer Booth posjećuje mnogobrojn­e doktore te ga pritišće da mu otkrije detalje. ..

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia