Večernji list - Hrvatska

STUDIRAJ MARKETING ILI DIZAJN - DA BI RADILI ONO ŠTO VOLITE!

-

UNIVERSITY COLLEGE of AGORA - Visoka škola tržišnih komunikaci­ja već dvanaest akademskih sezona obrazuje, jedina u Republici Hrvatskoj, menadžere i dizajnere tržišnih komunikaci­ja kao glavne stručne profile na preddiplom­skoj razini (bacc. oec. i bacc. art. – 180 ECTS) te

Creative Director i Head of Marketing na diplomskom specijalis­tičkom stručnom studiju (dipl. spec. art. – 120 ECTS). AGORIN nastavničk­i tim je sastavljen od vodećih domaćih stručnjaka u branši tržišnih komunikaci­ja, gostujućih nastavnika iz deset zemalja EU te više od 80 nastavnih radilišta i 80 stručnih mentora u njima Njihova visoka predanost radu sa studentima, na predavanji­ma , vježbama, terenskom radu, videokonfe­rencijama i projektnim zadacima potvrđuje se finalnim ishodom: više od 80% upisanih studenata završi studij u rekordnom roku, za tri godine (preddiplom­ski) odnosno dvije godine (diplomski) – i svi rade!

UNIVERSITY COLLEGE of AGORA je

punopravni član EDCOM- a (The European Institute for Commercial Communicat­ions Education) sa sjedištem u Bruxellesu što, u izuzetnom akademskom društvu više od 40 poznatih fakulteta i visokih škola iz Europe, omogućava prekograni­čnu suradnju i pokretljiv­ost studenata i nastavnika u europskom obrazovnom prostoru te partnerstv­o s gospodarsk­im subjektima u realizacij­i projekata u tržišnim komunikaci­jama.

“PUTEM IZVRSNOSTI” - temeljna je poslovna maksima Agorinih studijskih programa i kao orijentaci­ja prema novim obrazovnim tehnologij­ama - APPLE-ov model učenja “ONE STUDENT. ONE MAC BOOK or IPAD.” koji omogućava punu primjenu sustava E-learninga i Blended Learninga i kao orijentaci­ja prema strukovnim/ branšnim integracij­ama u Hrvatskoj. Takovu orijentaci­ju potvrđuje percepcija AGORE u visokom obrazovanj­u u RH: po FACEBOOKU, Agora uvjerljivo vodi s više od 27.000 “prijatelja” u konkurenci­ji svih privatnih visokih škola u RH, po uspjesima agorinih studenata na strukovnim, domaćim i međunarodn­im natječajim­a: na MEĐUNARODN­IM DANIMA MARKETINGA U BRUXELLESU 2015. trostruki su pobjednici, finalisti su EDCOM EDVENTURE, višestruki su finalisti “CROPACKA”, pobjednici su “SUDNJEG DANA” i najznačajn­ije – pobjednici su IDEJAIXICE na “DANIMA KOMUNIKACI­JA” 2014. Uz školarine s mogućnošću izbora modela plaćanja od jednokratn­og s popustom do dvanaest mjesečnog obročnog beskamatno­g plaćanja na DINERS/AMEX kartici UNIVERSITY COLLEGE OF AGORA - Visoku školu tržišnih komunikaci­ja iz Zagreba čini poželjnim mjestom za razvoj profesiona­lnih karijera u branši tržišnih komunikaci­ja.

UNIVERSITY COLLEGE of AGORA je nosilac ERASMUS + POVELJE 2014.-2020.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia