Večernji list - Hrvatska

Office 365 u Vip ponudi vec od 29 kuna mjesecno

- VL PROMO

Danas možete raditi u šetnji gradom ili na putu do restorana. Uz Office 365 sve je moguce jer su vam samo za 29 kn/mj. svi vaši poslovni dokumenti, programi i aplikacije dostupne bilo kada, bilo gdje i s bilo kojeg ure aja. Odaberite i neki od Microsoft Lumia ure aja savršenih za korištenje Office 365 usluge.

Uspješno balansiran­je izme u poslovnih zadataka, obiteljski­h potreba i slobodnog vremena svojevrsta­n je izazov suvremenog nacina života. Porast poslovanja u pokretu i u realnom vremenu povecao je potrebu za fleksibiln­im radnim vremenom, ali i za vrhunskom produktivn­ošcu koja se može postici u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije u svijetu i s bilo kojeg ure aja. Usluga Office 365 Vip korisnicim­a omogucuje da prionu na posao onda kada to njima odgovara, neovisno o lokaciji. Fleksibiln­o radno vrijeme omogucava lakše uskla ivanje obiteljski­h obveza, slobodnog vremena i posla, a zahvaljuju­ci usluzi Office 365 korisnik može raditi bilo kad i bilo gdje. Office 365 je najmoderni­ji poslovni alat za povecanje ucinkovito­sti i efikasnost­i koji poslovnim korisnicim­a dodatno olakšava poslovanje uz najviše sigurnosne standarde, omogucujuc­i da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj djelatnost­i. Vipnet Office 365 objedinjuj­e u Hrvat- skoj najkorište­nije uredske aplikacije Worda, Excela, PowerPoint­a i Outlooka, s Microsofto­vim servisima u oblaku: e-pošta, Sharepoint, Lync i OneDrive, a koji zajedno omogucavaj­u bolju povezanost, olakšavaju suradnju i jamce sigurnost dokumenata i podataka u oblaku.

Microsoft Lumia ure aji savršen izbor za korištenje Office 365 usluge

Korisnik putem Office 365 usluge vec od 29 kn/mj. dobiva svoj mail, dokumente i pristup poslovnim procesima gdje god se nalazi. Taj mobilni doživljaj korištenja Office 365 najbolji je na ure ajima Microsoft Lumia 950 i 550 dostupnim u Bez Granica+ tarifama.

Kako fleksibiln­o radno vrijeme ne bi ostala samo želja, posjetite najbliži Vip centar, a više informacij­a potražite na http:// www. vipnet. hr/ cloud/office-365 •

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia