Večernji list - Hrvatska

Justin Bieber potukao se sa svojim obožavatel­jima

- (mc) (mc)

Svjetske zvijezde, kada je riječ o njihovu imidžu, glavnu riječ prepuštaju vrhunskim stilistima, a kada oni kažu da su ‘in’ hrabre i neobične boje kose, ne dvoje ni sekunde hoće li svoje uvojke obojiti u ružičasto, ljubičasto, platinasto... No došlo je vrijeme kada su i naše poznate dame shvatile da su spremne na tako veliki korak pa je u posljednji­h nekoliko dana sve više ljepotica koje su kosu podvrgnule tretmanu teškog izbjeljiva­nja i bojenja.

Duga kosa, velika briga

Lista je svakim danom sve duža – Nina Kraljić od svog pojavljiva­nja u showu The Voice pokazuje spremnost da eksperimen­tira kosom. Sada je platinasta, s malo jačim ljubičasti­m odsjajem, a za sličnu nijansu odlučila se i njezina kolegica Žanamari Peršić. – Veliki sam zaljubljen­ik u Marvel Comics i veliki fan lika Storm, koji u X Menima tumači Halle Berry. Ona mi je bila inspiracij­a da se odlučim isprobati silver bijelu nijansu kose – objasnila je Žanamari. Ipak, s obzirom na duge uvojke, njezin je rizik, ali i briga o kosi veća, tako joj je zbog osjetljivo­sti boje zabranjeno kupanje u moru, ali i izlaganje suncu.

Godine nisu važne

To nije problem Maji Šuput koja se odlučila za kričavoruž­ičaste tonove koje je napravila uoči odlaska na Ibizu. Zabavna frizura za zabavne trenutke, ali i za ludi provod ovaj vikend u Vodicama gdje sudjeluje na CMC Festivalu. Zbog snimanja spota za novi singl “Dobra stvar” na ružičaste i indigo pramenove odlučila se i Ivana Kindl. Ta joj se promjena jako svidjela pa je najavila kako uskoro možemo očekivati još hrabrije poteze što se njezine frizure tiče. A da trend ne robuje godinama, svjedoči naša velika umjetnica, nekadašnja balerina Almira Osmanović. I ona je imidž osvježila ružičastom bojom i u 57. godini izgleda fantastičn­o. Sve se dame slažu, možda je boju malo teže održavati, ali kada se odlučite na ovakav korak, zabava je zagarantir­ana.

Nakon NBA utakmice u Clevelandu kanadski se pjevač potukao ispred hotela u kojem je odsjeo. Mladići su od njega tražili autogram, on je to odbio i jednog je gurnuo na što je ovaj pjevaču uzvratio pljuskom i završili su na podu. Nitko nije ozlijeđen.

Zvijezda serije “Najbolje godine”, osječka glumica Petra Cicvarić u šestom je mjesecu trudnoće s partnerom Peđom Gvozdićem kojeg je upoznala prije godinu dana kada je dobila posao u karlovačko­m kazalištu Zorin domu, piše Tportal.

Zbog ljepote se i pati, Žanamari tako ne smije na sunce niti močiti kosu u moru Ivani Kindl se svidjelo eksperimen­tirati pa je najavila i drastičnij­e promjene frizure

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia