Večernji list - Hrvatska

Koncert u čast Vinku Coci na tvrđavi Kamerlengo

- (ic)

različitih elemenata, ponajprije podrške koju dobivam od fanova, strasti koju osjećam prema glazbi i glazbenoj sceni uopće, radu i, naravno, malo sreće. Morate vjerovati u svoje ciljeve i naporno raditi da biste ih ostvarili. Tek kao rezultat rada dolazi i faktor sreće s pravom pjesmom u pravo vrijeme zbog koje vas primijete. No ništa od toga nije moguće bez podrške fanova koji vjeruju u vas i vašu glazbu – kaže.

Razni utjecaji

Inspiracij­u, govori nam, nalazi u životu i svakodnevn­im iskustvima, a priznaje, uzori mu nisu samo iz svijeta elektronik­e. – Da, slušao sam od Tiësta i The Prodigyja do Dr. Drea i mnogih drugih. Uvijek sam volio glazbu i brojne različite glazbene smjerove – kaže. A zašto je, po njegovu mišljenju, toliko velikih imena elektronik­e baš iz Nizozemske? – Imamo vrlo dobar i temeljit pristup plesnoj glazbi. Prihvaćamo nove talente i vrlo smo strastveni kada je riječ o toj sceni i vrsti glazbe. Sve to doprinosi stvaranju snažne scene koja odlično prihvaća nove DJ-e. Elektronič­ka plesna glazba dio je pop-kulture u Nizozemsko­j – objašnjava Hardwell i još jednom poziva sve u Split od 15. do 17. srpnja. A ULTRA Europe nudi našoj publici regionalne ulaznice koje imaju najpovoljn­iju cijenu na svijetu od samo 899,00 kn, što je cijena za general admission za tri dana.

Najveća imena glazbene scene 28. srpnja održat će koncert u čast Vinka Coce. Najljepše Cocine pjesme na kuli Kamerlengo izvest će Oliver Dragojević, Goran Karan, Jacques Houdek, Mladen Grdović, Giuliano, Miroslav Škoro, Maja Šuput i drugi.

Zvijezda elektronič­ke scene kaže da ju je oduševila naša priroda i da nam je obala prekrasna

 ??  ?? Hardwell je i veliki humanitara­c, organizira­o je dobrotvorn­i United We Are Foundation event u Indiji, a prošli mjesec nastupio je u sjedištu UN-a
Hardwell je i veliki humanitara­c, organizira­o je dobrotvorn­i United We Are Foundation event u Indiji, a prošli mjesec nastupio je u sjedištu UN-a
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia