Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) OSOBE SUPROTNOG SPOLA POZIVAT ĆE VAS U DRUŠTVO

LJUBAV: Svakodnevn­e strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života.

KARIJERA: Ovo je vjerojatno vaš uzlet kad počinjete ostvarivat­i mnoge svoje planove. Nećete zaboraviti nijedan detalj, ali bit će potrebni i napori da uspijete. ZDRAVLJE: Idite korak po korak.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NAPRAVITE SELEKCIJU I ODREDITE ŠTO VAM JE PRIORITET

LJUBAV: Diskrecija i intimnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu. KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicira­ti o nevažnim stvarima. ZDRAVLJE: Zdrav duh u zdravom tijelu.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PRIHVATITE PONEKI KOMPROMIS

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte preozbiljn­o okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku. KARIJE

RA: Pred vama su izazovi diplomacij­e i tolerancij­e. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. ZDRAVLJE: Posvetite se onom što volite.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) POKAZATI ĆETE SE DORASLI ZADACIMA

LJUBAV: Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. KARIJERA: Mali napori bit će povezani s komunikaci­jama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. ZDRAVLJE: Budite ono što zaista jeste.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) BUDITE REALNI U OČEKIVANJI­MA

LJUBAV: Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, više razgovaraj­te i s njom. KA

RIJERA: Informacij­e koje trebate dobiti stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživciral­i pa nemojte opet. ZDRAVLJE: Strpljen, spašen.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) PRED VAMA JE TJEDAN INTENZIVNI­H IZLAZAKA

LJUBAV: Vaš društveni život oživjet će i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenu. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vrijeme. ZDRAVLJE: Vjerujte u ljepše sutra.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) O VAMA OVISI KAKO ĆETE SE NOSITI SA ZAHTJEVIMA

LJUBAV: Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mjesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Bit će još nekih malih borbi čiji će rezultat ovisiti o vašoj sposobnost­i suradnje s drugima. ZDRAVLJE: Ne možete ništa na silu.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) ISKRENO PREISPITAJ­TE SEBE I SVOJA OČEKIVANJA

LJUBAV: Većinu idućih dana na neki način trpjet ćete ili bar osjećati frustracij­e kad se radi o ljubavi. KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacij­e koje ste već neko vrijeme čekali od njih stići će. ZDRAVLJE: Neki uživaju s društvom.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) POBJEĆI ĆETE U POSAO ILI U DRUŠTVO PRIJATELJA

LJUBAV: Male brige u privatnom životu bit će ublažene dobrim utjecajima u drugim područjima života. KARIJE

RA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. ZDRAVLJE: Ne razbijajte glavu sitnicama.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ZBOG POSLA ĆETE MORATI PUTOVATI

LJUBAV: U društvu voljene osobe vjerojatno ćete nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. KARIJERA: Ojačat će koresponde­ncija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. ZDRAVLJE: Vaši talenti čekaju da se konačno pokrenu.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NA VIDIKU SU I PROMAKNUĆE I LIJEPE POHVALE

LJUBAV: Mala zbunjenost bit će povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete pokazati svoje talente. ZDRAVLJE: Redovno se opuštajte i uživajte u tome.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NEMOJTE ZAPOSTAVIT­I SVOJE DUŽNOSTI

LJUBAV: Atrakcije na koje ćete svaki dan nailaziti budit će u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnoš­ću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. ZDRAVLJE: Potražite veselo društvo.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia