Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Pripremate malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvijezda. POSAO Vjerojatno ćete dobiti podršku uglednih ljudi. ZDRAVLJE Nemojte se napiti.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Vaše ljubavno raspoložen­je bit će u padu, dok će partner imati potrebu za više nježnosti. POSAO Shvatit ćete da možete biti zahvalni što radite to što radite. ZDRAVLJE Odmorite se.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Zanemarit ćete vlastitu nesigurnos­t i upustiti se u zagrljaje s dragom vam osobom. POSAO Moguće je da će vas danas obuzeti nerealne ambicije. ZDRAVLJE Držite se činjenica.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Danas nećete osjetiti veće zadovoljst­vo u privatnom životu. POSAO Uspjet ćete postići kvalitetan dogovor oko jedne poslovne suradnje. ZDRAVLJE Budite detektiv.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV U osobnim odnosima dolazit će do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljni­ji. POSAO Uhvatit ćete se u koštac s novim izazovima. ZDRAVLJE Pazite na grlo.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV U vašem privatnom životu sada je sve onako kako treba biti. POSAO Pokušavate sebe naučiti da stvari primate onako kako dolaze. ZDRAVLJE Mali stresovi koje dobro podnosite.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Oni koji još traže srodnu dušu neka danas obrate pažnju. POSAO Imat ćete sjajne ideje na poslu. ZDRAVLJE Puni ste vedrine i zračite na sve oko sebe.

LJUBAV Kako dan bude odmicao, vas će sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. POSAO Danas bi mogli doći do zanimljivo­g otkrića. ZDRAVLJE Budite strpljivi i smirite se.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Osjećat ćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. POSAO Na poslu će vam jasno pokazati da cijene vaš trud i znanje. ZDRAVLJE Istražujte novosti.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Odličan je dan za sve one koji su zaljubljen­i, mladi i željni društva. POSAO Trebat će poraditi na jednom poslu od prije. ZDRAVLJE Snalazite se dobro i tako nastavite.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. POSAO Odlično ćete uočiti jednu dobru financijsk­u priliku. ZDRAVLJE Izrazite se.

Ribe Ribe (19. (19. 2. 2. - - 20. 20. 3.) 3.) LJUBAV Neke tajne mogle bi isplivati na površinu i tako vam sve razjasniti. POSAO Vaši izgledi varirat će iz trenutka u trenutak. ZDRAVLJE Bit će bogatih snova.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia