Večernji list - Hrvatska

U Dubrovniku nema mjesta za paniku, Andrija Jarak se odmara

Za izborne dane reporter puni baterije u svom rodnom gradu

- ZAGREB scena@vecernji.net Iva Kordić

Na dubrovački­m plažama zatekli smo i Maju Šuput koja je uhvatila nekoliko dana za sebe i Vanju Halilović koja zna što se nosi ovo ljeto Opće je poznato da je Dubrovnik omiljeno ljetno odredište mnogih svjetskih faca, no nisu mu odoljela ni domaća poznata lica. Osim nezaobilaz­ne šetnje Stradunom, poznati vrijeme provode uživajući u morskim radostima na plažama. U Dubrovniku su trenutačno i reporter Nove TV Andrija Jarak, pjevačica Maja Šuput, ali i voditeljic­a Vanja Halilović.

Podsjetnik na seriju

Iako smo Dubrovčani­na Andriju Jarka navikli gledati kako se javlja s poprišta raznih nesreća, pobuna i uhićenja, ovaj put nema razloga za paniku. Poznati televizijs­ki novinar u rodnom se gradu odmara sa suprugom Ivanom i troje djece. Ljetne dane provode na plaži uživajući u kupanju, ronjenju, sunčanju i skokovima u more. Jarak se plažom prošetao u crvenim kupaćim boksericam­a, a taj je prizor mnoge podsjetio na legendarno­g Mitcha Buchannona iz hit serije “Spasilačka služba”. Zaljubljen­i pak par Vanja Halilović i Frane Barbieri u vezi su šest godina, no javnost ih nema često priliku vidjeti zajedno na fotografij­ama. Ipak, ljetni je odmor iznimka pa su snimljeni kako zajedno uživaju na plaži.

Zgodne u ležernom izdanju

Društvo im je pravio i Franin sin, devetogodi­šnji Lennon Bennet kojeg je dobio u braku sa poduzetnic­om Sanjom Duggan. Vanja se uživanjem na ljetovanju pohvalila i na Instagramu gdje je obožavatel­je počastila fotografij­ama u ležernim ljetnim kombinacij­ama te pokazala besprijeko­rnu figuru. Pjevačica Maja Šuput svako ljeto provodi radno, no uspjela je ukrasti koji dan za sebe, a provela ih je na dubrovačko­j plaži. Sunčala se, kupala, čitala i, naravno, fotografir­ala. Međutim, osim uobičajeni­h fotografij­a na Instagramu, obožavatel­ji sada imaju priliku vidjeti i kako Maja izgleda u najopušten­ijem izdanju i bez pomoći filtara za uljepšavan­je fotografij­a. I moramo priznati, nije razočarala, štoviše, sjajno izgleda i u izvrsnoj je formi.

Kad je vruće, umjesto na kavu na Stradunu, poznati se sjate na gradske plaže

 ??  ??
 ??  ?? Glavna faca Andrija Jarak uživa s obitelji, a zbog izbora kupaćih bokserica podsjetio nas je na Mitcha Buchannona iz “Spasilačke službe”
Glavna faca Andrija Jarak uživa s obitelji, a zbog izbora kupaćih bokserica podsjetio nas je na Mitcha Buchannona iz “Spasilačke službe”
 ??  ?? Zaljubljen­i Vanju Halilović i Franu Barbierija ne viđamo često skupa na fotografij­ama. Opustili su se, ljeto je
Zaljubljen­i Vanju Halilović i Franu Barbierija ne viđamo često skupa na fotografij­ama. Opustili su se, ljeto je
 ??  ?? Atraktivna i bez fotoshopa Maja Šuput prošetala je plažom u jednodijel­nom kostimu i u zavidnoj formi
Atraktivna i bez fotoshopa Maja Šuput prošetala je plažom u jednodijel­nom kostimu i u zavidnoj formi

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia