Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Vaše ljubavno samopouzda­nje danas će biti na kušnji. KARIJERA Većinu radnog dijela dana potrošit ćete na raščišćava­nje financijsk­e zbrke. ZDRAVLJE Sjetit ćete se rješenja.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Izgledan je ugodan susret s osobom koja nije iz vašeg podneblja. POSAO Pitat ćete se čemu se truditi, kad ionako ne dobivate adekvatnu nagradu. ZDRAVLJE Putujte polako.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Bez obzira što možda radite, ne dopustite da vam društveni život stagnira. POSAO Napokon će krenuti one male protekcije koje će vam olakšati posao. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Danas ćete lako ulaziti u tuđu podsvijest, pa ćete brzo i vješto pročitati partnera. POSAO U poslu ćete danas maksimalno koristiti intuiciju. ZDRAVLJE Moguć je upečatljiv san.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Sjetit ćete se jednog starog problema i on će vas nadahnuti kako riješiti sadašnji. POSAO Mudrim postupanje­m naći ćete načina kako surađivati sa šefom. ZDRAVLJE Opustite se.

LJUBAV Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. POSAO Danas ćete u svim poslovnim pitanjima koristiti svoju inuticiju. ZDRAVLJE Kompletna ste osoba.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Pred vama su izazovi koji će vas inspirirat­i za veća djelovanja u ljubavi. POSAO Znat ćete se prilagodit­i svakoj situaciji jer će sposobnost diplomacij­e biti na visini. ZDRAVLJE Moguć je kašalj.

LJUBAV Prihvatit ćete realnost i nastaviti graditi svoju vezu najbolje što znate. POSAO Uvažavajuć­i druge postići ćete vrlo dobre rezultate. ZDRAVLJE Dobro je razmišljat­i.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Danas bi mogla pasti spoznaja o tome da ste zreli početi živjeti zajedno. POSAO Nastojat ćete uživati u svakom trenutku. ZDRAVLJE Prolazna neravnotež­a u organizmu.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Vaš ljubavni plan mogao bi vam se obiti o glavu. POSAO Uspijevat ćete držati konce u svojim rukama kroz najrazliči­tije teme. ZDRAVLJE Pretjeriva­nja u konzumacij­ama.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJUBAV Moguće je da će vas vanjske okolnosti trgnuti iz vaših snova. POSAO Sve više vrtite u glavi film nekih sasvim novih ideja koje bi isti unaprijedi­le. ZDRAVLJE Izbor je vaš.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Bit ćete pomalo razapeti između mogućnosti da uživate s voljenom osobom ili s društvom. POSAO Budite ono što jeste, ali poštujte i pravila struke. ZDRAVLJE Ne namećite se drugima.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia