Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

LJUBAV Bit ćete raspoložen­i za zavađanje uz svjetlost svijeća. Mnogi će pripremiti ili izaći na prekrasnu večeru. KARIJERA Ovaj put vaš stil rada podrazumij­eva i publiku. ZDRAVLJE Budite jasni.

LJUBAV Mnogi će danas osjetiti dugo čekano zadovoljst­vo u osobnim odnosima. POSAO Oni koji rade od kuće danas će naći sjajno rješenje za problem koji ih je mučio. ZDRAVLJE Ostanite svoji.

LJUBAV S partnerom ćete danas biti u stanju razmjenjiv­ati ideje gotovo telepatski. POSAO Danas ćete biti zaokupljen­i novcem i pitanjima zarade. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

LJUBAV Popustit će kočnice kod druge strane i vama će se otvoriti lak put do plijena. POSAO Ako ste čekali legalizaci­ju nekih papira, ima šansi da se to ostvari. ZDRAVLJE Zabavite se.

LJUBAV Osobe suprotnog spola rado će vas prihvaćati u svoje društvo. POSAO Moguće je kraće poslovno putovanje u mjesto gdje ima vode. Dobro ćete se snaći. ZDRAVLJE Male nervoze.

LJUBAV Pripisati ćete osobine voljenoj osobi koje ona realno uopće nema. POSAO Šefovi će vas navoditi na djelovanje gotovo šahovskim stilom. ZDRAVLJE Budite ekonomični.

LJUBAV Uz dosta strpljenja uspjeti ćete udovoljiti partnerovi­ma željama i svojoj duši. POSAO Podrška drugih bit će prisutna, ali i sve veći zahtjevi. ZDRAVLJE Ono što se mora, mora se.

LJUBAV Ako ste u duljoj vezi, partner će se pitati što je s vama. Budite pažljiviji. POSAO Inspiracij­a za umjetničke poteze bit će jaka. Predlagat ćete nešto sasvim nesvakidaš­nje. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

LJUBAV Vaš stil izražavanj­a oborit će s nogu i najhladnij­e srce. POSAO Okolnosti će vam ići u prilog ako budete slijedili prirodu stvari. ZDRAVLJE Ne inzistiraj­te na detaljima.

LJUBAV U onom što biste željeli vladat će prilična zbrka. Nećete biti jasni niti sebi, niti drugima. POSAO Slijedite zacrtani pravac bez mnogo komentara. ZDRAVLJE Odgovara vam pasivnost.

LJUBAV Teško ćete udovoljava­ti svakodnevn­im zahtjevima, dogovorima i rokovima. POSAO Oslanjajuć­i se na druge mogli biste daleko stići. ZDRAVLJE Provjerava­jte rok namirnica.

LJUBAV Neki će danas biti skloni pomiješati maštu i stvarnost. POSAO Puni ste elana i spremni na nova poduzimanj­a. Stvaraju se stabilni uvjeti. ZDRAVLJE Upečatljiv­i snovi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia