Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Zateći ćete se u situaciji kad možete proširiti svoje kontakte. KARIJERA Krenuti ćete u malu inventuru koja vas je već dugo čekala. ZDRAVLJE Provjerite stanje svog automobila.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Imat ćete sjajne i neobične ideje kako poboljšati ljubavi život. Partner će vas slušati sa zanimanjem. POSAO Neki će biti spremni rušiti stare tradiciona­lne obrasce. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Oni u vezama pokušat će u svoju svakodnevn­icu unijeti nešto novo i originalno. POSAO U poslu ćete pokazivati lucidnost na kojoj bi vam mnogi mogli pozavidjet­i. ZDRAVLJE Ne tračajte.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Kako dan bude odmicao, vi ćete postajati sve lucidniji u ljubavnim poduzimanj­ima. POSAO Osjećati ćete potrebu da se malo povučete. ZDRAVLJE Pomoć stiže od intuicije. Lav (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Uvjerenost u svoje ideje bit će vaša glavna ideja vodilja u ljubavnim osvajanjim­a. POSAO Zanemarite manipulato­re koji vam rade iza leđa. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Netko od vaših prijatelja pokrenut će vas preko poziva ili sličnog. POSAO Slutite novosti, ali vam još nisu jasne. Vaši nadređeni igraju svoju igru, a vi igrate svoju. ZDRAVLJE Odmorite se. Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Partner će biti spreman podržati vaše ideje. To će vas ohrabriti. POSAO Neki će se naći pred ugovorom ili će pregovarat­i o novom poslu. ZDRAVLJE Neki počinju nov život.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Glavna tema bit će vam što je to što vam je najvažnije u vašem odnosu. POSAO Privodit ćete kraju jedan posao na koji možete direktno utjecati. ZDRAVLJE Osjetljivo­st grla ili vrata.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Obitelj iz koje potječete vjerojatno će od vas zahtijevat­i dodatni angažman. POSAO Nakon određenih sati na radnom mjestu, požurit ćete na neku zabavu. ZDRAVLJE Napredujet­e.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Definirat ćete svoj stav na temu ravnopravn­osti. POSAO Vjerujete da su vaše mogućnosti veće nego što se to čini drugima. Tražiti ćete složenije radne zadatke. ZDRAVLJE Budite taktični.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Situacija će vas navesti da se potpuno koncentrir­ate na partnera. POSAO Mogli biste se zateći u situaciji da dodatno prosperira­te. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Bliskost će vam biti viza za uspostavlj­anje dubljih poveznica s osobama suprotnog spola. POSAO Zlobni kolega će vam uputiti prigovor. Zanemarite ga. ZDRAVLJE Budite samostalni.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia