Večernji list - Hrvatska

Fatboy Slim razvodi se nakon 18 godina braka

- (sam)

da što više slobodnog vremena provedemo zajedno – ispričala je glumica nedavno za Story

Uz Igora postala romantična

Otkrila je kako ona i Igor vole otići u dobar restoran, u kino ili šetnju, ali nisu noćne ptice i ne vole izlaske. – Otkako smo zajedno, nemam potrebu izlaziti jer slobodno vrijeme želim provesti s njim, ne treba mi nitko drugi. Nas dvoje sami smo si dovoljni, uvijek nam bude zabavno, lijepo i svejedno mi je jesmo li kući, u kinu, parku – opisuje Slavonka kojoj je bila silno važna reakcija njezina dečka na ulogu u “Zlatnim dvorima” jer je upravo on njezin najžešći kritičar. Katarina je uz Igora upoznala i svoju romantičnu stranu. – Uvijek sam mislila da je Igor puno romantični­ji od mene. Prije bih govorila da uopće nisam romantična, ali tijekom godina shvatila sam, koliko god se tome opirala, da ipak jesam romantik u duši. Oboje smo romantični, on je rođen u horoskopsk­om znaku Riba, a ja u Blizancima. Kada se pročita horoskop, najčešće piše da je to grozna kombinacij­a, ali mi smo najbolji dokaz da to nije istina – smatra svestrana Katarina koja je prošle godine upisala Školu za modu i dizajn te potpisuje brend Lilith by Katarina Baban namijenjen romantični­m djevojkama. Iako je sigurna da je u Igoru pronašla srodnu dušu, vjenčanje još nije na vidiku. – Ne razmišljam­o o tome. Znamo da ćemo ostati zajedno, ali prvo moramo riješiti stambenu situaciju, nabaviti mačku ili psa. Prvo kućni ljubimci, pa brak, a djeca nakon svega toga – zaključila je Katarina.

Glazbenik i DJ Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim, objavio je kako se nakon 18 godina braka rastaje od supruge, televizijs­ke voditeljic­e Zoe Ball. Cook je kazao kako je s bivšom suprugom ostao u odličnim odnosima, a zajedno će podizati djecu.

STJEPAN HAUSER: Vjenčanje? Nema vjenčanja. Ne treba to. To je samo potvrda na papiru. To je k’o da neki ugovor potpisuješ, a nema potrebe za tim

 ?? ROBERT GAŠPERT ?? Lijepa glumica ljetos je uhvatila vremena i za plažu, no najbolje se zabavlja sa svojim Igorom
ROBERT GAŠPERT Lijepa glumica ljetos je uhvatila vremena i za plažu, no najbolje se zabavlja sa svojim Igorom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia