Večernji list - Hrvatska

Stojko mi zamjera ono što i on sam sada čini

Pa i on se sada samokandid­ira za čelnog čovjeka HKS-a

- Dražen Brajdić

Ako Stojko postane izbornik, neće me ostaviti za izbornika. Već su se u načelu dogovorili s trenerom Bamberga Trinchijer­ijem drazen.brajdic@vecernji.net S Aleksandro­m Petrovićem voditi medijske ratove nije zahvalan posao. Neugodan je na početnom udarcu, ali i reaktivan na reternu. Već sljedeće jutro, nakon objave razgovora sa Stojkom Vrankoviće­m, Aco je zatražio da se objelodani njegova reakcija na navode kandidata za novog predsjedni­ka Hrvatskog košarkaško­g saveza koji se tiču njega osobno.

Podržava ga Bogdanović

– Stojko mi zamjera autokandid­aturu za mjesto izbornika, a on to isto čini za mjesto predsjedni­ka HKS-a jer, koliko znam, on još nema 20 potpisa članova Skupštine da bi ta kandidatur­a bila službena. Ne vidim zašto njemu moja samokandid­atura smeta i zašto on misli da je, ono što meni zamjera, njemu dopušteno. Reagirao je Aco i na Stojkovo propitivan­je prijateljs­tva za koje je ovaj naveo da je bilo i “falš”. – Činjenica jest da nakon Torina nismo komunicira­li, no zar to ne bi trebala biti dvosmjerna ulica. Uostalom, ja sam bio izbornik, a on član Stručnog savjeta pa se tu postavlja pitanje tko tu koga treba zvati. Meni netko nešto imputira, a taj isti čini to.

Nakon Rija sam imao dvije prave ponude, od toga jednu za izbornika jedne daleke zemlje

 ??  ??
 ??  ?? Aco i Stojko više nisu u ljubavi, sada su na suprotnim stranama u borbi za najvažnije funkcije u hrvatskoj košarci
Aco i Stojko više nisu u ljubavi, sada su na suprotnim stranama u borbi za najvažnije funkcije u hrvatskoj košarci

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia