Večernji list - Hrvatska

Priče o dva milijuna USD u koferu su sulude

- drazen.brajdic@vecernji.net Dražen Brajdić

Zafrkancij­u par tipova u nekakvom talk-showu prezentira­ti kao nešto što se stvarno dogodilo je dno dna, ističe Mirko Filipović Da Cro Copu u sportskoj mirovini ne bude dosadno, pobrinuli su se bivši borac Bass Rutten i UFC komentator Joe Rogan koji su neozbiljno lamentiral­i o Mirkovim zaradama u vrijeme Pridea.

Einsteinov­a teorija gluposti

- Dobro je Einstein rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni, ali da za svemir nije siguran. Bas Rutten, inače komentator Pridea do 2006, izvalio je u gostovanju kod Rogana da je u vrijeme Pridea jednom išao u nekakav trezor-sobu (?) gdje su se dijelili novci borcima!? I da sam ‘valjda’ i ja tamo dobivao novce. I to dva milijuna u gotovini. Ha, ha... Ili je vidovit ili sam mu se ja ispovjedio pa on to zna. Sad je nejasno da li je to bila neka zafrkancij­a ili je bio napušen - šali se Cro Cop u svom stilu, te objašnjava: - Japanci su isključivo plaćali na račun na temelju ugovora. Zaključak voditelja da sam ja onda valjda stavio dva milijuna u kofer i odletio u Hrvatsku je sulud. Na stranu što je to astronomsk­a svota i što svi borci zajedno na jednoj priredbi nisu dobivali toliko,ali dva milijuna su 200 buntova! Da ne spominjem enormnu težinu i prolazak kroz rengen na kojem se sve lijepo vidi. Baš je inače sjajan tip i siguran sam da se zafrkavao, a vidim da su naši portali odu- ševljeno prenijeli vijest i taj tekst opremili slikama mog povratka od prije dva tjedna gdje guram kolica s prtljagom u kojoj je valjda taj novac. Inače, da se nitko ne sekira, ovaj put mi je prtljaga carinjena jer su tražili sat koji sam dobio na poklon od organizato­ra. No, taj sat će stići naknadno jer je bio problem s narukvicom pa sam ga ostavio da to srede.

Nisam ni gangster ni glupan

Za kraj, Mirko ističe: - Zafrkancij­u par tipova u nekakvom talk-showu prezentira­ti kao nešto što se stvarno dogodilo je dno dna. A hipotetski, osoba koja bi stavila toliki novac u kofer i pokušala na taj način odnijeti novac nije nikakav gangster, kako je to voditelj te emisije oduševljen­o zaključio, već glupan koji bi ostao i bez novca i bez slobode.

 ??  ?? Mirko Filipović odbacio je sve priče o novcu bez imalo razmišljan­ja
Mirko Filipović odbacio je sve priče o novcu bez imalo razmišljan­ja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia