Večernji list - Hrvatska

Zaključali smo ljubav na zidu Julijine kuće

Supružnici se iznova vraćaju u Veronu u kojoj slave godišnjicu braka, a zbog nje su naučili i talijanski jezik

- Scena@vecernji.net

Pauzu od rada na novom akustičnom albumu Colonije pjevačica je iskoristil­a za gušt u restoranim­a i vinu, a zapjevala je i u staroj Areni Maja Šitum Godina je počela radno pjevačici Indiri Levak pa u Zagrebu većinu vremena provodi u studiju, gdje snima novi Colonijin album. Ipak, pronašla je nekoliko slobodnih dana kako bi sa suprugom Miroslavom Levakom posjetila talijanski grad koji oboje obožavaju. – Jako smo vezani uz Veronu iz sentimenta­lnih razloga. Sviđaju nam se energija grada i ljubavna priča vezana uz njega. I talijanski jezik smo naučili koliko vremena provodimo ondje. Otkrili smo i drugu kuću u kojoj su živjeli Romeo i Julija, ali to nitko ne zna. Naravno, malo se šalim, ali doista volimo Veronu. Posjetili smo je i lani i preklani te u njoj proslavili i prvu godišnjicu braka. Ovaj put imali smo i motiv više za povratak – Moto Bike Expo – govori glazbenica.

Treći motor u našoj garaži

U Veronu je William Shakespear­e smjestio najpoznati­ju ljubavnu priču – onu o Romeu i Juliji, a glazbenica i menadžer nisu propustili posjetiti kuću tragične heroine. – Svaki se put uputimo do Julijine kuće. Prekrasno je vidjeti euforiju ljudi i toliko zaljubljen­ih na jednome mjestu. Tradiciona­lno zaključamo lokot, ove smo godine odabrali najveći tako da je za njega trebalo napraviti malo mjesta. Posebno smo sentimenta­lni kad pronađemo svoj prvi lokot koji smo zaključali na zidu ljubavi prije nekoliko godina... Još je tamo! – govori Indira, a na lokot su napisali i posvetu. – Napisali smo nešto, ali neću vam otkriti što, prepuštam to vašoj mašti – uz osmijeh je rekla Slavonka i otkrila koji je najljepši dio putovanja: – Kako kome, meni su najljepše šetnje Veronom, otkrivanje novih restorana, kušanje novih vina, a mom suprugu, osim posjeta Julijinoj kući, bio je to obilazak Moto Bike Expoa, odnosno motoraja! Miro je veliki ljubitelj motosporta. Naravno, ondje smo pronašli motor koji bi mogao postati treći u našoj garaži. Taj bih ja mogla voziti ako položim vozački, ali meni je najveći užitak sjesti iza supruga i prepustiti se, osjetiti vjetar u kosi. Sportske vožnje pomalo se bojim, zato mi je najdraže voziti se na T-MAX-u – opisala je pjevačica, a nezaobilaz­na turistička atrakcija je Arena u kojoj je i zapjevala.

Iznenađenj­e za kraj proljeća

– Nevjerojat­no je da su prije toliko godina sagradili amfiteatar takve akustike. Trnci me prođu kad pomislim kakav je to osjećaj kad se u tom prostoru okupi 20.000 ljudi, koliko stane u taj “mali kotao”. Bio bi to koncert života – govori 43-godišnjaki­nja. Nakon nekoliko dana par koji je u braku od lipnja 2014. vratio se u Zagreb, gdje su Indiru dočekale poslovne obveze. S prijatelje­m i kolegom Borisom Đurđevićem radi na kompilacij­skom Colonijinu albumu na kojem će njihovi brojni hitovi zasjati u novom, akustičnom ruhu. – Da, u pripremi je nešto sasvim drukčije, akustični album na kojem će se naći 15 naših najljepših hitova u novom aranžmanu. Publika je na našem slavljenič­kom koncertu u povodu dvadeset godina Colonije imala priliku čuti kako će to zvučati i reakcije su bile fantastičn­e. Do kraja proljeća svi bi materijali trebali biti gotovi – otkriva glazbenica.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia