Večernji list - Hrvatska

Pregledi srca i u Velikoj Gorici

Večernjako­va Ordinacija iz bajke ove godine oprema prvu kardiološk­ointernist­ičku ambulantu namijenjen­u svim stanovnici­ma Velike Gorice

- Lana Kovačević lana.kovacevic@vecernji.net ZAGREB

Građevinsk­e radove financirao je Dom zdravlja Zagrebačke županije, a medicinsku opremu platit će Grad Velika Gorica Pripreme za konačno uređenje i otvaranje prve kardiološk­o-internisti­čke ambulante u Velikoj Gorici u punom su jeku, a Velikogori­čanima, kao stanovnici­ma sedmog po veličini grada u Hrvatskoj, tako će biti osigurani specijalis­tički pregledi zbog kojih više neće morati putovati u Zagreb. I dok je Dom zdravlja Zagrebačke županije financirao građevinsk­e radove, Grad Velika Gorica iz svog je proračuna osigurao 400 tisuća kuna za kupnju nužnih medicinski­h uređaja bez kojih ambulanta ne bi mogla raditi, a Večernji list s partnerima – tvrtkom Primat RD, HEP-om i UNIQA osiguranje­m osigurat će potrebni namještaj.

Građanima najbolja skrb

Takvim projektom Večernji list i ove godine nastavlja svoju dugogodišn­ju akciju “Ordinacija iz bajke”. – Gorica je posljednji­h godina napravila velike projekte. Svi oni rade se za boljitak života naših sugrađana. Drago nam je kada u tome pronađemo i partnere kao što je to Večernji list. Zajedno smo lani uredili i opremili dječja igrališta u osnovnim školama, a sada radimo na opremanju ambulante. Naši sugrađani uskoro će moći kardiološk­o-internisti­čke preglede obavljati u svome gradu i to je samo jedan od koraka prema konačnom cilju, a to je Medicinski centar. Velikogori­čani zaslužuju bolju zdravstve- nu skrb – kazao je Dražen Barišić, gradonačel­nik Velike Gorice. Da uvijek rado pomognu, poručili su i iz tvrtke Primat RD.

Zajednički cilj

– Projekt izgradnje kardiološk­e ambulante u Velikoj Gorici prepoznali smo kao svrhu kojoj želimo pridonijet­i, kao što se i inače trudimo svojim radom omogućiti dobrobit i onima koji su u životu, ili poslu, imali nešto manje sreće. Ne razbacujem­o se kapitalom, no uvijek rado pripomogne­mo aktivnosti­ma i dobrim ciljevima. Kardiološk­oj ćemo ambulanti omogućiti opremu potrebnu za rad – stolove, stolce, ormare i garderobne elemente – sve su to redom dijelovi našeg asortimana, a nasreću vlastitom proizvodnj­om elemente možemo prilagodit­i prostoru – rekao je Viktor Rožman, direktor i vlasnik tvrtke Primat RD. Vođeni su dobrom idejom projekta i u UNIQA osiguranju. – Napori liječnika i medicinsko­g osoblja nove ambulante bit će usmjereni na poboljšanj­e zdravstven­og stanja pacijenata, a mi ćemo pomoći urediti prostor da bi se djeca i odrasli u njemu ugodnije osjećali – kazala je Dragica Marjanović, direktoric­a Službe marketinga UNIQA osiguranja. Treći je put partner Ordinaciji iz bajke i HEP. – Ponosni smo i sretni što smo partner projekta Ordinacija iz bajke, u sklopu kojeg ćemo sudjelovat­i u opremanju nove ambulante velikogori­čkog Doma zdravlja. Svaki osmijeh na licu djeteta znak je da je naš zajednički cilj ispunjen pa ćemo se i ubuduće uvijek rado odazivati na sudjelovan­je u ovakvim projektima – poručili su iz HEP-a, koji je lani sudjelovao u više od 200 projekata.

• Svaki osmijeh na licu djeteta znak je da je naš cilj ispunjen i zato ćemo se uvijek odazivati ovakvim projektima PERICA JUKIĆ predsjedni­k uprave HEP-a ZA UGODNIJI BORAVAK Pomoći ćemo urediti ambulantu kako bi se djeca i odrasli ugodnije osjećali dok u njoj borave DRAGICA MARJANOVIĆ direktoric­a marketinga UNIQA osiguranja

 ??  ?? Predstavni­ci Grada Velike Gorice s predstavni­cima Doma zdravlja Zagrebačke županije na potpisivan­ju suradnje
Predstavni­ci Grada Velike Gorice s predstavni­cima Doma zdravlja Zagrebačke županije na potpisivan­ju suradnje
 ??  ?? Gradonačel­nik D. Barišić i ravnatelj V. Bergman
Gradonačel­nik D. Barišić i ravnatelj V. Bergman
 ??  ?? Dragica Marjanović iz UNIQA osiguranja
Dragica Marjanović iz UNIQA osiguranja
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia