Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Pred vama je još jedan bogat društveno-ljubavni dan, pa uživajte. KARIJERA Znate što vam je činiti i od danas to radite još smjelije i sigurnije. ZDRAVLJE Idite u prirodu.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Danas u sebi opet osjećate onu staru stabilnost i spremnost da se usuglasite s partnerom. POSAO Ne želite previše misliti o budućnosti svog posla. ZDRAVLJE Ne vidite šumu od drveta.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Naći ćete načina da bolje komunicira­te s voljenom osobom. Tako ćete poboljšati vaš međusobni odnos. POSAO Prepustit ćete se mašti i posao odraditi rutinski. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Ako maknete sve svoje brige, uvidjet ćete da je vaš privatni život sasvim zadovoljav­ajući. POSAO Ne razumijete megalomani­ju nekih ljudi. ZDRAVLJE Imate pravo biti ono što jeste.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Voljena osoba će imati neke posebne zahtjeve, ali to će vas samo inspirirat­i. POSAO Nema svrhe ponavljati nešto što je već svima jasno. ZDRAVLJE Taktiziraj­te.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Oni koji su još sami danas bi mogli dobiti priliku za ugodan izlazak i druženje. POSAO Teško da vas išta može zaustaviti ili obeshrabri­ti. ZDRAVLJE Veselite se.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Malo će vas ohrabriti to što se sad bolje razumijete s partnerom. POSAO Drago vam je što se zbrka počinje raščišćava­ti i to na vašu korist. ZDRAVLJE Uzmite vitamine.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Zahvaljuju­ći inteligenc­iji vi ćete uspjeti poboljšati odnos s voljenom osobom. POSAO Mislili ste da možete brže, ali niste vi jedini igrač u ovoj poslovnoj igri. ZDRAVLJE Opustite se.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Teško prepoznaje­te ljubavne zakonitost­i, pa ste zbunjeni. POSAO Bit će potrebno dosta šarma kako biste usuglasili stavove. ZDRAVLJE Ništa se ne može preskočiti.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Bit ćete povezani sa svakom osobom iz svoje okoline. Zračit ćete snagom, šarmom i ljepotom. POSAO Uz svoj šarm i elokvencij­u možete postići mnogo. ZDRAVLJE Razmašite se.

Vodenjak (21.1. - 18. 2.)LJUBAV U ljubavnom životu danas ćete biti pažljivi i nježni, a isto ćete očekivati i od druge strane. POSAO Odlično ćete surađivati sa svim kolegama. ZDRAVLJE Zaslužujet­e pažnju.

Ribe (19.2. - 20.3.) LJUBAV Uslijedit će poboljšanj­e osobnih odnosa, a vi sami u istim ćete se osjećati bolje. POSAO Mnogi će se danas posvetiti tajnama, nedokučivo­m i mistici. ZDRAVLJE Više šetajte.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia