Večernji list - Hrvatska

Gluma ispunjava sve moje porive za istraživan­jem drugih i sebe

Glumačka diva Elizabeta Kukić o Ekipu životu Dnevnika i suprugu Nove Fadilu TV Hadžiću veseli kad riješe problem i natjeraju institucij­e da obrate koji pozornost, će joj zauvijek kaže direktoric­a nedostajat­i informativ­nog programa Nove TV Ksenija Kardum

- Ana HŠekrilcji­ećgRavenšć­ak sacnean.sak@iljvice-crearvnejn­i.nsectak@vecernji.net

NDonmevini­kraNnoavje TzaVuplroo­ggeruam je suezrkijoa­jmi sae“gClerndoat-eblijienli­asjvraijde­itj”ei “inPfroarvm­a žireanjua”oknoajjevs­aužnjoijid­mrage jveirjejes­triimjeač doapnravi inmomžeina­mcijaa ojedpkrrir­voi di maneslaijk­eadkva je i sama JVedčaenrn­ojadkogvl avrnuižha lziakoemva­isuijtujeg­lovdilnaej,ekuažReTdL­ir-eokvtoojrs­iceariIjin­f“oPrrmavaaž­tievnao”g, parozgarma­mijeaćNeno­vueuTlVogK­useondijia­gKrarldauj­me i, suja“jCnronboi-zbaiojeklr­oumžilsavp­ijue-t na kojem se Dnevnik Nove TV nalazi već jedanaestu godinu zaredom. tu”, seriji koja se prikazival­a na HRT-u. Glumačka diva Elizabeta Kukić osvojila je niz nagrada i priznanja, a otkrila je i što bi joj značila Večernjako­va ruža.

Što bi Ruži iz “Prave žene” značilo osvojiti Večernjako­vu ružu?

Ruža bi bila jako ponosna i počašćena, njezin bi ego u tim trenucima još više došao do izražaja.

Ostvarili ste zamijećenu ulogu i u “Crno-bijelom svijetu”, kako vam je bilo igrati Dunju?

Uloga Dunje iznimno mi je draga, ona je žena od krvi i mesa, otvorena, mlada duha i u svakom pogledu originalna. Divno je kad se glumac susretne s ulogom u kojoj je svaki dijalog savršeno točno napisan. To je, uz sjajnu suradnju s redateljem Goranom Kulenoviće­m i kolegama na setu, bilo pravo zadovoljst­vo.

U javnosti uvijek djelujete vrlo odlučno, sigurno... Kakvi ste privatno, kako biste se opisali?

Budući da ne bih bila objektivna opisujući sama sebe, to bi mogli reći jedino oni koji me poznaju. Mislim da nisam daleko od toga. Naravno da kao i svaka osoba ponekad nisam u nešto sasvim sigurna, nečega se bojim, u nešto sumnjam, ali u takvim se situacijam­a ne povlačim.

Recite nam nešto o svojoj kćeri Ani, u kakvu je djevojku izrasla?

Moja kći Ana je mlada, samostalna, uspješna žena i moj veliki ponos. Radi posao koji voli u jednoj izdavačkoj kući i to je ispunjava, a njezina ljubav prema pisanoj riječi dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla.

Prošlo je šest godina otkako je umro vaš suprug Fadil Hadžić. Jednom ste izjavili da će vam uvijek nedostajat­i i da osjećate kako vas i dalje prati na svakom koraku. Kako se osjećate danas, je li i dalje tako?

Moj će mi Fadil zauvijek nedostajat­i i u tom se smislu ništa nije promijenil­o. Jedino što se promijenil­o otkako nije s nama jest to što se postupno navikavam na tu činjenicu.

Imate li kakvih hobija, što volite raditi u slobodno vrijeme?

Ncee,mzadmržhao­tibisjtaa,tmusoej mje ipsoijseak­ootjao-j ksevenpajr­virišoedev­jderaunje,moastuatsi­taplrjveni noga tržištu u tehnologij­i, razvijati se. dnevnog rasporeda pa nikad ne znam kada ću i s koliko slobodnog vremena raspolagat­i. To, dakako, nije razlog da čovjek nema i nešto čime se usputno bavi, ali jednostavn­o nisam taj tip. Nemam tih potreba. Gluma ispunjava sve moje porive i potrebe za izražavanj­em, istraživan­jem drugih i sebe.

Koga ćete povesti na svečanu dodjelu Večernjako­ve ruže 31. ozujka u HNK.

Moja kći gaji ljubav prema pisanoj riječi što je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla Nemam hobija, moj posao nema ustaljen raspored pa ne znam kada ću biti slobodna

 ??  ?? Naravno da kao i svaka osoba ponekad nisam u nešto sasvim sigurna, nečega se bojim, u nešto sumnjam, ali u takvim se situacijam­a ne povlačim, kaže Elizabeta
Naravno da kao i svaka osoba ponekad nisam u nešto sasvim sigurna, nečega se bojim, u nešto sumnjam, ali u takvim se situacijam­a ne povlačim, kaže Elizabeta
 ??  ??
 ??  ?? Na dodjelu nagrade 31. ožujka u HNK povest će svoju kćer Anu
Na dodjelu nagrade 31. ožujka u HNK povest će svoju kćer Anu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia