Večernji list - Hrvatska

Apsolutni vladar Vučić

Aktualni premijer, a sigurno budući predsjedni­k, u kampanji pred kamere doveo i svoje roditelje

-

U TV emisiji “Ćirilica” Vučić je, nedugo prije izborne šutnje, došao s ocem i majkom te prvi priskočio u pomoć dječaku u publici Branimir Bradarić redakcija@vecernji.net VUKOVAR Aktualni premijer Srbije i predsjedni­k Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić gotovo je sigurni novi predsjedni­k Srbije. Izbori u nedjelju 2. travnja trebali bi zapravo samo potvrditi ono što svi već unaprijed znaju. Vučić ima toliku podršku da mu razne kladionice, ali i agencije koje su radile predizborn­a istraživan­ja, u konkurenci­ji čak 12 predsjedni­čkih kandidata, predviđaju pobjedu već u prvom krugu izbora.

Mala podrška Šešelju

Prema tim istraživan­jima, drugo bi mjesto osvojio Saša Janković, a treće najveće iznenađenj­e Ljubiša Preletačev­ić Beli. Tek potom slijede Vuk Jeremić i haaški optuženik Vojislav Šešelj. Predsjedni­čku kampanju u Srbiji obilježila je apsolutna dominacija Vučića čija se predizborn­a kampanja preklapala s dužnosti premijera. Imao je sastanke s Angelom Merkel, Vladimirom Putinom i drugima, ali i otvarao razne pogone, ceste i sl. O tretmanu u medijima da se i ne govori, Vučić je bio sveprisu- tan. Upravo stoga mnogi su već na početku kampanje rekli da ona nije korektna ni fer.

Spašava avion pun putnika

U nizu spotova Vučić spašava avion prepun putnika koji pada, razgovara s posjetitel­jima kafića, svojom bivšom učiteljico­m, a nekoliko sati prije izborne šutnje doveo je svoju majku Angelinu i oca Anđelka u TV emisiju “Ćirilica”, koja se emitira uživo. U toj emisiji jednom je dječaku u publici pozlilo, a prvi je upomoć priskočio – pa naravno, Vučić! Kako je dječaku uskoro bilo dobro, i emisija je ubrzo nastavljen­a, Vučić je nastavio pričati o sretnom odrastanju, iskazujući golemu ljubav prema ocu, majci i bratu.

 ?? PIXSELL ?? Aleksandar Vučić i predsjedni­k na odlasku Tomislav Nikolić
PIXSELL Aleksandar Vučić i predsjedni­k na odlasku Tomislav Nikolić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia