Večernji list - Hrvatska

Vraća se glumi u liku ljubavnika ubijenog Versacea

Ricky Martin štuje djelo modnog maga, a povezuje ih i strast prema muškarcima

- Scena@vecernji.net

U seriji ‘Versace: American Crime Story’ glumit će Antonija D’Amica koji je s talijanski­m dizajnerom bio do njegove smrti 1997. godine Danijela Goreta Pjevač Ricky Martin (45) koji je karijeru počeo u sapunicama poput “General Hospital” vraća se glumi. U seriji o pokojnom dizajneru Gianniju Versaceu “Versace: American Crime Story”, glumit će Giannijeva ljubavnika Antonija D’Amica.

Ludilo serijskog ubojice

Pjevač najpoznati­ji po hitu “Livin’ la Vida Loca” ponovno će tako pokazati glumačke vještine u društvu glumaca Penelope Cruz koja glumi dizajnerov­u sestru Donatellu Versace i Edgara Ramireza koji glumi Versacea. Serija se bavi dizajnerov­im šokantnim ubojstvom 1997. Redatelj je Ryan Murphy, koji stoji iza franšize “American Crime Story” koja je već obradila i život O. J. Simpsona i razaranja uragana Katrina koje bismo uskoro trebali i vidjeti. Antonio, kojeg će utjeloviti Ricky, u vezi s Giannijem bio je 15 godina, sve do njegove smrti, ali nikada se nije slagao s njegovom obitelji. “Moj odnos s Antonijem je kakav je bio dok je Gianni bio živ. Poštujem ga kao dečka mog brata, ali nikada ga nisam voljela kao osobu”, rekla je Donatella 1999. Trzavice između Antonija i obitelji posebno oštre bile su nakon Giannijeve smrti jer je on oporučno D’Amicu osigurao mjesečnu isplatu od 26.000 eura te pravo da živi u bilo kojoj njegovoj vili u Italiji i Americi. Međutim, imovina je pripala obiteljsko­j tvrtki, odnosno Donatelli, bratu Santu i nećakinji Allegri. Nakon niza sudskih sporova, odlučeno je da će D’Amico dobivati manji mjesečni iznos i ograničena su mu prava na Giannijeve kuće.

Prosidba na koljenima

Podsjetimo, Giannija je usred dana ispred njegove kuće ubio 27-godišnji serijski ubojica Andrew Cunanan iz Kalifornij­e koji je, nakon što je ubio još petero ljudi, i sebi oduzeo život. Iako ne postoji jasan motiv ubojstva, Vanity Faire je svojedobno pisao da je Cunanan bio homoseksua­lac opsjednut modom i dizajnerom s kojim je i tulumario u San Franciscu netom prije no što ga je upucao u glavu. Ovo je druga suradnja Rickyja Martina i redatelja Ryana Murphyja nakon njegova pojavljiva­nja u seriji “Glee”. Okušao se i u brodvejski­m predstavam­a “Evita” i “Les Miserables”. Latino pjevač ženama je slomio srca kada je 2010. priznao da je homoseksua­lac. Od 2008. otac je dvojice posvojenih blizanaca, osmogodišn­jih Valentina i Mattea i u sretnoj je dvogodišnj­oj vezi sa sirijskim umjetnikom Jwanom Yosefom (32). – Kolekciona­r sam umjetnina i prvo sam se zaljubio u njegove radove, a kada sam upoznao autora i u njega. Lani sam ga klečeći zaprosio i pristao je – kazao je nedavno Ricky.

BORNA ĆORIĆ u predahu od teniskog turnira Grand Prix Hassan II na devama je razgledao ljepote pustinje i Marrakecha.

 ??  ??
 ??  ?? Ricky je 2008. posvojio danas osmogodišn­je blizance Valentina i Mattea koje odgaja s budućim suprugom
Ricky je 2008. posvojio danas osmogodišn­je blizance Valentina i Mattea koje odgaja s budućim suprugom
 ??  ??
 ??  ?? Srodne duše Kao što je Gianni Versace 15 godina nježno volio Antonija D’Amica i oporučno ga doživotno financijsk­i osigurao (gore), i Ricky Martin voli svojeg partnera, sirijskog umjetnika Jwana Yosefa (dolje)
Srodne duše Kao što je Gianni Versace 15 godina nježno volio Antonija D’Amica i oporučno ga doživotno financijsk­i osigurao (gore), i Ricky Martin voli svojeg partnera, sirijskog umjetnika Jwana Yosefa (dolje)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia