Večernji list - Hrvatska

Dybali najveća plaća u Juveu, čak 7,5 milijuna €

Bale se ozlijedio u Münchenu, upitan za El Clasico

-

Zanimljivo, na temelju ovog produljenj­a ugovora s Juveom Dybalin bivši klub Palermo dobit će još osam milijuna eura!?

Sve je bilo dogovoreno i prije, a sjajna igra i dva gola Barceloni možda su tek malo ubrzali stvari. Pa je Paulo Dybala (23) jučer potpisao novi ugovor s Juventusom, do 2022. godine. Dakako, nisu objavljeni financijsk­i detalji, a talijanski mediji nagađaju da će Dybala odsad zarađivati 7,5 milijuna eura neto po sezoni. To znači da je postao najskuplji igrač Juventusa, odnosno izjednačio se na vrhu s Gonzalom Higuainom. Obojica igraju za više nego dvostruko veću plaću od Mandžukiće­ve (3,5 milijuna eura), dok Miralem Pjanić ima 4,5 milijuna.

Najsretnij­i dan u životu

Zanimljivo, na temelju ovog produljenj­a ugovora s Juveom Dybalin bivši klub Palermo dobit će još osam milijuna eura!? Ugradili su takvu klauzulu kad su ga prodali Staroj dami za 33,7 milijuna. – Ovo je tjedan pun emocija. Jako sam sretan svime što sam napravio. Što mi je najbolji trenutak u Juveu? Kad sam potpisao prvi ugovor, jer sam znao da sam postao dio velikoga kluba. Nezaboravn­o – rekao je Dybala za klupsku stranicu te dodao: – Allegri me postupno i oprezno stavljao u sastav, savršeno je znao što radi. Dao mi je vremena da sve shvatim i upoznam. Sviđa mi se moja trenutačna pozicija, igrao sam povučenu špicu u mlađim uzrastima za Argentinu. – Koji mi je od dva gola Barci draži? Prvi jer kod njega nisam imao toliko vremena razmišljat­i. Nisam vidio gol, ali znao sam gdje se nalazi i dobro sam pogodio.

Velšanin je stalno ozlijeđen

Real je pobijedio Bayern u Münchenu s 2:1 u prvom susretu četvrtfina­la Lige prvaka, ali možda je ostao bez Garetha Balea! Naime, Velšanin je ozlijedio mišić te je upitan za uzvrat s Bayernom i El Clasico protiv Barcelone za deset dana. Zasad je sigurno da će ga Zidane poštedjeti subotnjeg okršaja sa Sportingom iz Gijona u prvenstvu. Bale se, podsjetimo, u veljači oporavio od teže ozljede koju je zaradio četiri mjeseca ranije. Barcelona će pak u velikom derbiju biti bez suspendira­nog Neymara.

Allegri me dozirao pa sam se prilagodio na Juve i shvatio što moram raditi...

 ?? REUTERS ?? Tjedan iz snova Dybala je u utorak s dva gola srušio Barcu (3:0) pa produljio ugovor s Juveom
REUTERS Tjedan iz snova Dybala je u utorak s dva gola srušio Barcu (3:0) pa produljio ugovor s Juveom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia