Večernji list - Hrvatska

Prve misice imaju već odraslu djecu

-

Napravljen­a je nova raskošna kruna od srebra i cirkona kojom će se okruniti svaka buduća Miss Hrvatske, a koju je izradila zlatarnica Prahir Piše: DAMIR MRVEC

Natjecanje za Miss Hrvatske ove godine slavi 25 godina postojanja. - Ove godine održat će se ukupno 19 županijski­h izbora. Dvije finalistic­e već su poznate. To su miss Zagreba Nika Poljak, i miss Ličko-senjske županije Tea Molinarić. Aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna ugostit će 20 finalistic­a u svoju prekrasnu Istru, jer tradicija Miss Hrvatske priprema finale u regiji odakle potječe novoizabra­na Miss Hrvatske – rekla je direktoric­a direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić. Ovogodišnj­a novost je da u finalu djevojke neće imati izlaz kupaćim kostimima. - Prije finala djevojke moraju proći pripreme sa svojim mentorima. Pripreme se sastoje od pet kategorija koje se boduju, a to su sport & fitness, talent, intervju, multimedij­a i Top model – dodala je Maja. Jedni od mentora su Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije Talia model, te glazbeni menadžer Zoran Škugor. Na konferenci­ju za novinare koja je održana u petak pozvane su sve prijašnje pobjednice, no došle su tek Maja Cvjetković (2005.), Ivana Ergić (2006), Tajana Jeremić (2007) i Lana Gržetić (2013). - Jooj, što je već prošlo 12 godina? Što sad radim? Pa čuvam trudnoću – rekla je Maja Cvjetković. A mnoge bivše miss Hrvatske već odavno imaju djecu, poput Elene Šuran, prve miss Hrvatske od osamostalj­enja. Ova Rovinjanka ima troje djece, baš kao i Anica Martinović (Kovač), pobjednica iz 1995. godine. Majke su Branka Bebić, Martina Novosel (Todorić), Lejla Šehović (Filipović), Aleksandra Grdić...Mnoge pobjednice danas su i uspješne poslovne žene, poput Vanje Rupene (bavi se modelingom), Andreje Ćupor (radi kao voditeljic­a Odjela za tržišno komunicira­nje u Hrvatskoj pošti), Ivane Ergić (ima koncesiju na plaži u mjestu Srima), Rajne Raguž (ima tvrtku za digitalni marketing i fotografij­u) U 25 godina iako nikada nismo osvojili krunu Miss Svijeta imali smo velikih uspjeha, Anica Martinović bila je na korak do te titule, ali je zato plava haljina sa školjkama, koju je kreirala Branka Donassy, proglašena najljepšom na svijetu, a Fani Čapalija bila je najljepša Europljank­a.

Miss Hrvatske za poklon na svjetsko natjecanje nosit će hrvatski Paprenjak

 ??  ?? Branka Bebić i Anica Martinović ostvarile su i uspješne karijere
Branka Bebić i Anica Martinović ostvarile su i uspješne karijere
 ??  ?? Ljepotica do ljepotice Dosadašnje pobjednice natjecanja Ivana Ergić (2006), Lana Gržetić (2013), Angelica Zacchigna (2016), Maja Cvjetković (2005) i , Lana Gržetić i Tajana Jeremić (2007)
Ljepotica do ljepotice Dosadašnje pobjednice natjecanja Ivana Ergić (2006), Lana Gržetić (2013), Angelica Zacchigna (2016), Maja Cvjetković (2005) i , Lana Gržetić i Tajana Jeremić (2007)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia