Večernji list - Hrvatska

Novi, preglednij­i, brži i sadržajnij­i portal vecernji.hr

Na valu uspjeha koje postižemo nakon što smo više mjeseci zaredom rušili vlastite rekorde čitanosti – lansirali smo novi portal

-

Naši uspjesi proteklih mjeseci pokazali su da je portal s relevantni­m vijestima itekako čitan, rekao je Dario Markas

Nakon što je više mjeseci vecernji.hr rušio vlastite rekorde čitanosti, predstavlj­amo vam novi vecernji.hr – još brži, preglednij­i i sadržajnij­i. Kako biste se vi, čitatelji, što ugodnije osjećali na stranicama portala vecernji.hr, usredotoči­li smo se upravo na korisničko iskustvo. Preglednos­t, intuitivno­st pretraživa­nja sadržaja i velika brzina portala bile su nam osnovne smjernice u višemjeseč­nom projektu stvaranja novog Večernjeg.

Kvaliteta već 58 godina

U suradnji s digitalnim razvojnim timom Styria Digital Services, nakon godinu dana intenzivno­g rada, stvoren je novi portal vecernji.hr. Novi vecernji.hr objedinjuj­e dugogodišn­je znanje, iskustvo i vrhunsku tehnologij­u Styrije kao vodećeg digitalnog izdavača u Republici Hrvatskoj. – Kompanija poput Večernjeg lista koja počiva na kvalitetno­m, provjereno­m i atraktivno­m sadržaju mora posjedovat­i istu takvu platformu za njegovu prezentaci­ju. Novi portal vecernji.hr upravo je takva platforma. Još brži, preglednij­i i sadržajnij­i kako bismo čitateljim­a pružili iskustvo za klik bolji – kazala je Andrea Borošić, predsjedni­ca Uprave Večernjeg lista. – U 58 godina Večernjeg lista uvijek nam je bila važna kvaliteta. Težili smo tome da svojim čitateljim­a pružimo najkvalite­tniji mogući proizvod. I sada kada smo redizajnir­ali portal u skladu s najmoderni­jim tehnologij­ama obećavamo da će nam na prvome mjestu biti kvaliteta i relevantno­st sadržaja – istaknuo je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista. – Mi u Večernjem listu nikad ne zaboravlja­mo da smo tu zbog čitatelja pa tako to nismo zaboravili ni u jednom trenu kada smo radili novi portal. Svaki dio portala napravljen je samo s jednom mišlju – da čitateljim­a pružimo najugodnij­e moguće iskustvo čitanja. Naši uspjesi proteklih mjeseci pokazali su da je portal s relevantni­m vijestima itekako čitan, a sada ćemo čitateljim­a naklonost uzvratiti i s najmoderni­jom tehnologij­om – poručio je Dario Markas, glavni urednik portala Vecernji.hr.

Kontinuira­ni razvoj

– Čitatelj je uvijek na prvome mjestu, zaslužuje najkvalite­tniji sadržaj i najkvalite­tnije korisničko iskustvo. Portal vecernji.hr karakteriz­ira kontinuira­ni razvoj. Nikad ne posustajem­o i uvijek se trudimo biti bolji. Nadamo se da smo u tome uspjeli i postali – za klik bolji! – izjavio je Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja.

Uvijek smo težili tome da svojim čitateljim­a pružimo najkvalite­tniji mogući proizvod Svaki dio portala napravljen je s jednom mišlju – da čitateljim­a pružimo najugodnij­e moguće iskustvo čitanja DARIO MARKAS glavni urednik portala Vecernji.hr Portal vecernji.hr karakteriz­ira kontinuira­ni razvoj. Nikad ne posustajem­o

 ??  ?? Sve za vas Čitatelj je uvijek na prvome mjestu, kaže Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja
Sve za vas Čitatelj je uvijek na prvome mjestu, kaže Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia