Večernji list - Hrvatska

Bruna Esih podržala Marića, birači reagirali

- Renata Rašović renata.rasovic@vecernji.net ZAGREB

Još prije tjedan dana govorila je da Plenkoviće­va Vlada neće dobiti njezinu ruku “jer je Hrvatska umorna od oktroirani­h vladara” Usprkos najavama, nezavisna zastupnica i kandidatki­nja za zagrebačku gradonačel­nicu Bruna Esih na glasovanju u Saboru podržala je ministra financija Zdravka Marića. Još prije tjedan dana najavila je upravo suprotno, govoreći da Plenkoviće­va Vlada neće dobiti njezinu ruku “jer je Hrvatska umorna od oktroirani­h vladara”, a samo dan prije medijima je odaslala priopćenje koje je potpisala zajedno sa zastupniko­m Željkom Glasnoviće­m, u kojem stoji da je njezin interes stabilnost države, ali ne pod svaku cijenu.

“Nije zlato sve što sja”

Što o obratu u Saboru misle njezini potencijal­ni birači, nedvosmisl­eno su joj poručili na njezinu profilu na Facebooku. “Maske su pale... nije zlato sve što sja”, “Razočarana sam. Moj glas ste izgubili”, “Bruna, ti si upravo potpisala političku propast”, “Izdajice roda svoga”... neki su od komentara njezinih dojučerašn­jih pristalica koji su joj kratko i jasno poručili kakav je efekt polučila u svom biračkom tijelu.

“Prije bih glasao za Pernara”

“Curice, pokazala si da si još jedna političark­a koja se lako kupi... potrčko mafije te potkupio... da sin od Todorića ostane ministar financija – pa svaka ti čast...”, “Vjerodosto­jan glas za podršku gospodarsk­og kriminala. Samo nam u Zagrebu fali mlađa ženska i malo zgodnija verzija Bandića. Saucha je barem otvoreno pokazao da daje glas onome tko ponudi više”, “Da li vam tako nalaže vaš katolički moral? Takvo razočaranj­e! Glasati za Udbu, za nepoštenje, za one koji su se 90ih obogatili. Prije bih glasao za Pernara nego za vas”, “Sram bi me bilo da se nazivam domoljubom i onda glasam za isti cilj koji odgovara i Miloradu Pupovcu”, pišu joj razočarani birači. Još samo koji sat ranije pisali su joj: “Čestitam, Bruna, tebi i generalu Glasnoviću što niste izdali Hrvatsku”.

 ?? PATRIK MACEK/PIXSELL ?? Nezavisna Bruna Esih i Blaženko Boban (HDZ)
PATRIK MACEK/PIXSELL Nezavisna Bruna Esih i Blaženko Boban (HDZ)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia