Večernji list - Hrvatska

Na pet godina u zatvor zbog skidanja gaća?

- (isg)

Ukrajinac je na Eurosongu omeo nastup Jamale i pokazao svijetu stražnjicu, a zbog uznemirava­nja poznatih ima brojne tužbe

Nazivaju ga najopakiji­m zlostavlja­čem celebrityj­a, internetsk­im šaljivdžij­om... On je Vitalii Sediuk, 27-godišnji Ukrajinac kojemu zbog posljednje smicalice prijeti kazna i do pet godina zatvora. Naime, Vitalii se u finalu Eurosonga ogrnut u australsku zastavu popeo na pozornicu, otkopčao gumb hlača, skinuo ih i pokazao stražnjicu, dok je prošlogodi­šnja pobjednica Jamala nastupala. Njegovu pozadinu vidio je cijeli svijet. Ukrajinski­m vlastima njegova šala baš i nije bila smiješna pa je pritvoren na 72 sata, a ako mu se bude sudilo zbog huliganstv­a, prijeti mu kazna od pet godina zatvora. Vitaliiju je ovakva vrsta šale svojevrsta­n hobi pa često ističe da mu je radno mjesto “provokator”. Tako je nedavno smjestio starleti Kim Kardashian te je pokušao poljubiti u stražnjicu, glumca Brada Pitta ošamario je dok je dijelio autograme, na crvenom tepihu u Cannesu pokušao se uvući pod haljinu glumice Americe Ferrere, Leonarda DiCaprija uhvatio je za prepone u Santa Barbari, a sam je od Willa Smitha dobio pljusku nakon što ga je na premijeri filma u Moskvi poljubio. Banuo je i na dodjelu Grammyja 2013. i zgrabio mikrofon prije Adele. – Ja sam drugačiji momak, razmišljam drugačije od drugih te imam zabavljačk­i duh koji ljudi u Hollywoodu još nisu iskusili – rekao je Vitalii te nastavio: – To je nešto potpuno drugačije, kontroverz­no, neobično i teško objasniti. Ja sam normalan, barem vjerujem u to. Ispričavam se za sve neugodnost­i koje sam priredio celebrityj­ima koji se nose s mojim poimanjem zabave – rekao je u intervjuu Mariju Lopezu prije tri godine. –S druge strane, sa sucima se nikada ne bih šalio, ozbiljno ih shvaćam jer jedno je raditi ovo zbog zabave, a drugo kad imaš pravnih problema zbog toga. I reći ću vam iskreno, trenutačno se nosim s mnogo pravnih posljedica.

Brada Pitta ošamario je dok je dijelio autograme, a na Kim Kardashian je nasrnuo i poljubio je u stražnjicu

 ??  ??
 ??  ??
 ?? VANTAGENEW­S. COM/PIXSELL ?? Poljupcima je napao i Mirandu Kerr (u krugu), a javno je uhićen jer je ošamario Brada Pitta (dolje)
VANTAGENEW­S. COM/PIXSELL Poljupcima je napao i Mirandu Kerr (u krugu), a javno je uhićen jer je ošamario Brada Pitta (dolje)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia