Večernji list - Hrvatska

Spremni su za novi korak – vjenčanje

Nakon sedam godina veze Mateo Kovačić i Izabela Andrijanić razmijenit će na ljeto zavjete u istoj crkvi u kojoj su se i prvi put sreli

- (dg)

Nogometaš kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i njegova djevojka Izabela Andrijanić (23) uskoro će pred oltar, pišu 24 sata.

Harmonija u Madridu

Par koji je u ljubavnoj vezi sedam godina trebao bi se vjenčati u crkvi u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali dok je Mateo bio ministrant, a Izabela pjevala u župnom zboru. Susreti na nedjeljnim misama bili su neizbježni, a uskoro su se i zaljubili. Njihovo vjenčanje trebalo bi se održati ovog ljeta, a šuška se da paru uskoro stiže i prinova, no to nisu potvrdili. “Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek”, izjavio je nedavno nogometni reprezenta­tivac. Nogometaš Real Madrida i Izabela žive u Madridu, gdje je Izabela, inače studentica ekonomije, sa sestrom pokrenula i posao. Naime, počela je proizvodit­i opremu za novorovodi đenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za predstavlj­anja dječje kolekcije pozirao kao model s nećakinjom svoje zaručnice.

Komentari koji sve otkrivaju

Da će Izabel uskoro pred oltar, moglo bi se iščitati i iz komentara ispod njezinih fotografij­a na Instagramu među kojima, između ostalog, na onoj na kojoj vozi bicikl netko piše: Je l’ ti to pedaliraš pred svadbu? Prije dva tjedna Mateo je slavio 23. rođendan, a draga mu je na Instagramu čestitala riječima: “Neka ova godina bude najbolja.”

 ??  ?? Sudbina Upoznali su se u crkvi u Sesvetskim Selima gdje je on bio ministrant, a ona je pjevala u župnom zboru
Sudbina Upoznali su se u crkvi u Sesvetskim Selima gdje je on bio ministrant, a ona je pjevala u župnom zboru

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia