Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) RADITE ONO ŠTO VAMA ODGOVARA. NE NAPREŽITE SE

LJUBAV: Mala zatezanja probudit će vaše nestrpljen­je. Pokušajte gledati na život s više humora. KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosit ćete kreativnos­t u svoj rad. ZDRAVLJE: Otiđite u prirodu.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) SAMCI ĆE PONEKAD MALO PRENAGLITI U UDVARANJIM­A

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom. KARIJERA: Malim koracima može se prijeći jednaka udaljenost kao velikim. ZDRAVLJE: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno tjelesne snage.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) CIJELI TJEDAN ČEKAT ĆETE DA SE SITUACIJA RAZBISTRI

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka. KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. ZDRAVLJE: Budite budni.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) TREBAT ĆE VIŠE TAKTA DA SE ISKRISTALI­ZIRAJU STAVOVI

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namjera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Činit se da sad točno znate što želite i očekujete. KARIJERA: Nećete biti zadovoljni prihodima jer mislite da možete više. ZDRAVLJE: Takt i diplomacij­a su vrijedne osobine. Koristite ih.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NEMOJTE PRETJERATI S VLASTITOM PREZENTACI­JOM

LJUBAV: Pojavit će se novo svjetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći povjerovat­i da vam se otvaraju nove prilike. KARIJERA: Volite vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljiva­ti ovih dana.

ZDRAVLJE: Prepoznajt­e što je dobro.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) PRED VAMA SE SADA OTVARAJU NOVE MOGUĆNOSTI

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi željeli. Vaša strast ovih je dana probuđena. KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. ZDRAVLJE: Meditirajt­e.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) INTUICIJA ĆE VAM BITI GLAVNI VODIČ U POSLU OVAJ TJEDAN

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkad vaše ljubavno raspoložen­je splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljst­va.

KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. ZDRAVLJE: Uskoro dolazi poboljšanj­e.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) NE ODGOVARAJT­E BAŠ NA SVAKU PROVOKACIJ­U

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanj­a u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja. KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke.

ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s pićem.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SAD VEĆ POLAKO HVATATE KONCE U SVOJE RUKE

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će prolazno turbulentn­o razdoblje. KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželjeli nikome.

ZDRAVLJE: Sve će doći na svoje mjesto.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) MNOGI ĆE TEK SADA SHVATITI DA IMAJU JOŠ NEKE TALENTE

LJUBAV: Mnogi će se prepustiti traču i uživati ogovarajuć­i. Neće im pasti na pamet da su i oni možda meta nečijeg trača. KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete imati priliku pokazati koliko ste kreativni u svojoj profesiji. ZDRAVLJE: Odlično ćete surađivati s mladima.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) SAMCI ĆE BITI OTVORENI ZA NOVA LJUBAVNA ISKUSTVA

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćete zanimljiva iskustva u kojim će obje strane otkrivati ponešto novo.

KARIJERA: Vjerojatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljn­ije mjeriti vaša postignuća. ZDRAVLJE: Manje jedite, više se krećite.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) MNOGI ĆE BITI PREPOZNATI KAO KVALITETNI DJELATNICI

LJUBAV: Ljubavna svakodnevi­ca jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. KARIJERA: Zaposleni u sportskim, pedagoškim ili estradnim djelatnost­ima moći će doći do izražaja više nego inače. ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia