Večernji list - Hrvatska

Nosi se retrokupać­i kostim iz 50-ih koji odgovara svakoj građi

Zbogom sićušnim bikinijima i brizi je li sve na svome mjestu

- Jana Bačić scena@vecernji.net ZAGREB

On oblikuje tijelo i ističe atribute, dok istodobno skriva nedostatke kao što su trbuščić i tzv. ljubavne ručke, a nosila ga je i Grace Kelly S dolaskom toplijih dana, koji nagovješta­vaju ljeto i godišnje odmore, stigla je i sezona potrage za idealnim kupaćim kostimom. U kreiranju novih trendova modne kuće često zavire u prošlost te su tako za kupaće kostime pronašle inspiracij­u u 50-im godinama prošlog stoljeća.

Sigurni na plaži

Naime, danas gotovo svi brendovi u ponudi imaju retromodel­e, točnije kupaće kostime visokog struka. Kostim kakav je nosila elegantna Grace Kelly, sudeći po društvenim mrežama, već je sada postao hit i zasigurno će ga prisvojiti sve trendseter­ice koje i na plaži žele izgledati sjajno. Zaboravite sićušne bikinije zbog kojih se morate brinuti stoji li sve na svom mjestu i radije odaberite model koji odgovara gotovo svakoj građi. On oblikuje tijelo i ističe atribute, dok istodobno skriva nedostatke kao što su trbuščić i tzv. ljubavne ručke. Ovaj je model upečatljiv, a postoje i brojni modeli koji se dodatno ističu jarkim bojama, prorezima, volanima i zanimljivi­m uzorcima. High street trgovine, čak i u Hrvatskoj, već sad nude dvodijelne kupaće kostime visokog struka. Ako vam se ne svide modeli na policama, svakako pogledajte i online ponudu koja uvijek nudi veći izbor.

Slavni ga obožavaju

Ovog ljeta svakako posegnite za retromodel­om, sigurno nećete pogriješit­i. I brojne slavne dame ga obožavaju, poput Severine, Sonje Kovač, Beyonce, Taylor Swift, Gigi Hadid.

High street trgovine u Hrvatskoj već sad nude dvodijelne kupaće kostime visokog struka

 ??  ?? Sonja Kovač može nositi što želi, no dobro zna što je ovaj čas u modi Severina Kojić modno je napredna pa je na odmoru početkom godine već najavila dolazak ovog trenda
Sonja Kovač može nositi što želi, no dobro zna što je ovaj čas u modi Severina Kojić modno je napredna pa je na odmoru početkom godine već najavila dolazak ovog trenda
 ??  ?? Njegovu atraktivno­st dizajneri su posebno naglasili vrištećim bojama i zanimljivi­m uzorcima
Njegovu atraktivno­st dizajneri su posebno naglasili vrištećim bojama i zanimljivi­m uzorcima

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia