Večernji list - Hrvatska

Novi dom Angeline Jolie vrijedan 24,5 milijuna dolara Indira: Jača sam no ikad

Pjevačica tvrdi da će i dalje izvoditi pjesme Colonije

- Jana Bačić

Dok Boris Đurđević priprema sudsku tužbu, Indira sa svojim vjernim suradnicim­a radi na pokretanju solo karijere scena@vecernji.net Indira Levak velika je radnica i pršti pozitivnom energijom jače nego ikada. Trenutačno je fokusirana isključivo na samostalnu karijeru. Fanovima, koji su joj velika podrška, želi ispuniti sva očekivanja i upravo je u studiju gdje radi na novim pjesmama. Koncerti su dogovoreni te će Indira i dalje pjevati pjesme koje svi vole – rekla nam je Ines Preindl kao službeni PR Indire Levak na pitanje kako Indira komentira najnovije napise u medijima o sukobu s Borisom Đurđevićem i bankrotu Colonije. Naime, Colonia Produkcija, tvrtka Borisa Đurđevića koji nakon raspada grupe navodno više ne razgovara s Indirom, blokirana je jer državi duguje porez u iznosu od 383.097,39 kuna.

Tko je koga prevario

Navodno Indirin sada već bivši kolega Boris Đurđević planira tužiti pjevačicu ako nastavi koristiti naslove Colonijini­h hitova za vrtni namještaj koji dizajnira, a koje koristi isključivo iz marketinšk­ih razloga – kako bi privukla kupce. Osim toga, zamjera joj, navodno, i to što na samostalni­m gažama izvodi njihove hitove na koje kao autor samo on polaže prava. Tako je bilo i proteklog vikenda na jednoj svadbi u Zagrebu. U posljednje­m intervjuu Indira je napomenula kako ju je na samostalnu karijeru potaknula želja za novom energijom i izazovima te “zamor materijala” u odnosu s Đurđevićem. Na novim pjesmama surađivat će s različitim autorima, a predstavlj­at će ih pod imenom Indira. Iza mene je 21 godina predivne karijere i tisuće koncerata. Svih tih godina Boris je pisao pjesme koje sam ja uspješno prenosila vjernoj publici zahvaljuju­ći svojoj energiji, ekspresiji i ljubavi koju sam im pružala kroz naše pjesme.

Treba imati ljubavi i snage

Tim pjesmama dala sam svoj pečat i potrudila se da postanu hitovi. Moram priznati da mi je ovo bila najdulja veza na daljinu u životu. Kažem na daljinu jer Boris 19 godina nije išao sa mnom na koncerte. Čovjek se umorio od tempa nakon dvije godine. Nije to za svakoga, treba imati tu snagu i ljubav u sebi koju prenosimo publici – rekla je Indira i time jasno dala do znanja smatra li da i dalje ima pravo na izvođenje Colonijini­h hitova. Tom prilikom osvrnula se i na ime pod kojim će ubuduće nastupati. Indira ili Colonia – to vam je isto! Ljudi me i po ulici susreću pa viču: ‘Colonia, hej, Colonia!’ To vam je moje drugo ime!

Angelina Jolie 4. lipnja proslavila je 42. rođendan, a čini se da je pronašla savršen dar za sebe. Glumica i humanitark­a u travnju je dala ponudu za kuću koja je nekoć pripadala legendarno­m redatelju Cecilu B. DeMilleu i koji je u njoj živio do smrti 1959. godine. Angelinina ponuda navodno je prihvaćena, što znači da je novi dom kupila za rekordnih 24,5 milijuna dolara. Najskuplja vila dotad, kupljena u Los Felizu, stajala je gotovo upola manje. Angelinina nova vila s raskošnim dvorištem, šest spavaćih soba i deset kupaonica prostire se na sedam i pol tisuća četvornih metara.

Tomislav Jelić Kameni kolegama je zamjerao što su u posao počeli petljati svoje ljubavne partnere

 ??  ?? Dani sreće: Boris Đurđević, Indira Levak i Tomislav Jelić Kameni
Dani sreće: Boris Đurđević, Indira Levak i Tomislav Jelić Kameni
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia