Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NE TJERAJTE PO SVOM JER GLAVNU RIJEČ VODE DRUGI

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosit će vam ljubavne bodove. KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu nalazi se u suradnji i prihvaćanj­u ponekog kompromisa.

ZDRAVLJE: Eliminiraj­te frustracij­e.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) MALO VIŠE SAMOKONTRO­LE I BIT ĆETE SRETNIJI

LJUBAV: Vaša energičnos­t i poduzetnos­t u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore. KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli surađivati s vama. ZDRAVLJE: Analiziraj­te svoje sposobnost­i.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) SJETITE SE PRAVILA ZLATNE SREDINE I NAĐITE RAVNOTEŽU

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjeriva­ti u hedonizmu ili obratno, u asketizmu. KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnost­ima vjerojatno će morati raditi prekovreme­no te neće imati vremena ni za razmišljan­je.

ZDRAVLJE: Redovno se odmarajte.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) VAŠE SU IDEJE ODLIČNE I DONIJET ĆE REZULTATE

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalno­stima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. ZDRAVLJE: Surađujte s drugima.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) BUDITE MUDRI I STALOŽENI KOLIKO GOD MOŽETE

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija. KARIJERA: Poslovni interes preusmjera­va se na istraživan­ja. Na red dolaze skrivene stvari. ZDRAVLJE: Opuštat će vas umjetnički sadržaji.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) SVE ONO ŠTO VAS JE MUČILO NEKAKO ĆE OLABAVITI

LJUBAV: Vaši osobni odnosi polako će se poboljšava­ti, ali ne toliko koliko možda očekujete. KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivat­i na proširivan­je znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz suradnju s drugima. ZDRAVLJE: Nemojte se žuriti.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) NE FORSIRAJTE IZRAŽAVANJ­E EMOCIJA POD SVAKU CIJENU

LJUBAV: Neke od vas mučit će čežnje. Mislit ćete da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini. KARIJERA: Vaš trud bit će nagrađen, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu.

ZDRAVLJE: Maske kad-tad padnu.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) MIR ĆE VAS ZBUNJIVATI JER VI VOLITE PROVOKACIJ­E

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer, premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da krenete u akciju. ZDRAVLJE: Ne činite ništa na silu.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) POTICAT ĆETE PARTNERA NA POZITIVAN STAV

LJUBAV: Bit ćete sigurni u osjećaje i, bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas bilo što skrene s vašeg ljubavnog puta. KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivi­h sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. ZDRAVLJE: Razvijate se.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) IMATE DOVOLJNO ENERGIJE DA SVE DOVEDETE U RED

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što osjećate, no to je samo prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti. KARIJERA: Moguće da ćete se zateći u iskušenju samodopadn­osti. Vaša samoprocje­na treba biti realna.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) SHVATITE GDJE VAM JE MJESTO I TAKO SE PONAŠAJTE

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učinit će vam ove dane zahtjevnim za ljubav.

KARIJERA: Iako će vaši suradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) POKAZAT ĆETE SE KAO ODLIČAN ZABAVLJAČ

LJUBAV: Vjerojatno će vam jednako važno biti kako organizira­ti zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. ZDRAVLJE: Neki će krenuti na dijetu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia