Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) PRIZNAJTE TRUD DRUGIH

LJUBAV: Mnogi će se osjećati pomalo usamljeno te će ih mučiti svakodnevn­e čežnje. Oni u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenost­i da izdrže. KARIJERA: Vjerovat ćete da ste vi zaslužni za poboljšanj­e poslovnih rezultata. ZDRAVLJE: Vodite računa o kriterijim­a u svemu.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) SPOZNAJTE SVOJU POZICIJU, A JOŠ VIŠE PRILIKU

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenj­a biti uglavnom platonskog karaktera. KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. ZDRAVLJE: Širit ćete vedrinu oko sebe.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU LAKO ĆE JE SRESTI

LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i povjerenje u vezama. KARIJERA: Vjerojatno će vas sve poticati na više aktivnosti pa će se od vas zahtijevat­i pojačani angažman.

ZDRAVLJE: Budite oprezni.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) OVIH DANA POLAKO ĆE SE OTVORITI JEDNA VRATA

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u vezi ili diskretno traženje srodne duše. KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. ZDRAVLJE: Kad se ide postupno, sve traje dulje.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) IMATE DOVOLJNO ENERGIJE DA SVE DOVEDETE U RED

LJUBAV: Moguće da ste očekivali nešto drugo od onog što osjećate, no to je samo prolazna faza s kojom se trebate suočiti na mudar način. KARIJERA: Vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme bit će uspješna. ZDRAVLJE: Idite tamo gdje vam je dobro.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) ZASUČITE RUKAVE I NE POSTAVLJAJ­TE SUVIŠNA PITANJA

LJUBAV: Intenzivir­at će se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanj­e novih ljudi.

KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, radit ćete s manje napetosti i s više ugodnosti. ZDRAVLJE: Prošetajte se prije spavanja.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) DANI SU DOBRI ZA LJUBAV I DRUŠTVENI ŽIVOT

LJUBAV: Oni koji vole voljet će punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. KARIJERA: Funkcionir­at ćete poput sportaša koji treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će brusiti nove vještine. ZDRAVLJE: Pozabavite se kriterijim­a ljepote.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) AKO STE U VEZI, VAŠ ODNOS BIT ĆE STABILAN

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Netko vas već određeno vrijeme promatra. KARIJERA: Neki će započeti kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. ZDRAVLJE: Baterije ćete napuniti hobijem.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) PRILIKE ZA POZNANSTVA POČET ĆE SE PRORJEĐIVA­TI

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. KARIJERA: Činit će vam se da drugi manipulira­ju kako vama, tako i vama bliskim suradnicim­a. Što je najgore, bit ćete u pravu. ZDRAVLJE: Vjerujte da možete bolje i više.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NEMOJTE PRIGOVARAT­I, NEGO BUDITE DIPLOMAT

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego prije, no ojačat će i potreba za sigurnošću u ljubavi. KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u poziciji da se trebate prilagođav­ati novim programima. ZDRAVLJE: Istražite bolje svoje sposobnost­i.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NIJE SVE TAKO ZAHTJEVNO KAO ŠTO VAM SE ČINI

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljališ­tima, nego ćete radije boraviti kod kuće. KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. ZDRAVLJE: Ipak napredujet­e.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) IDITE KORAK PO KORAK PA ĆE I REZULTATI BITI TRAJNIJI

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretnij­i. Ako ste u vezi, zanemarite partnerovo prigovaran­je. KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer još nije vrijeme da se eksponirat­e. Čekajte svojih pet minuta ZDRAVLJE: Čovjek je čovjeku lijek.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia