Večernji list - Hrvatska

Mamić gol do pasa s Lovrenom pjevao: Ne može nam niko ništa

-

Ove znakovite stihove uz pratnju harmonike Zdravko Mamić otpjevao je u društvu Lovrena koji je svjedok u postupku protiv njega Hrvatski reprezenta­tivac i igrač Reala iz Madrida Mateo Kovačić u subotu je izrekao sudbonosno da svojoj dugogodišn­joj djevojci Izabel Andrijanić, a vjenčanju u crkvi svetog Antuna Padovansko­g u Sesvetskim Selima prisustvov­ali su uz obitelj i prijatelje i Mateovi suigrači iz Reala i hrvatske reprezenta­cije. Bili su tu, između ostalih, Brazilac Marcelo sa suprugom, Ivan i Josipa Perišić, Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Luis Ibanez... Nakon vjenčanja svadbena proslava preselila se u zagrebački hotel Westin gdje su mladenci i prijatelji nastavili uživati u slavlju. Bila je to njihova večer sve dok šou nije odlučio “ukrasti” Dinamov savjetnik Zdravko Mamić. Članovi obitelji Mamić bili su među uzvanicima na svadbi, a Zdravko se u trenutku kada je bend svirao narodnjačk­i hit “Ne može nam niko ništa” gol do pasa zaletio na binu i s Dejanom Lovrenom otpjevao pjesmu Mitra Mirića. Cijeli događaj netko je snimio mobitelom, a objavljen je vrlo brzo na portalu 24 sata. Zdravku Mamiću ovo nije prvi put da se skida uz narodnjačk­e i tamburaške hitove, a osim na svadbama i zabavama, radio je to i na zagrebačko­m aerodromu. Zanimljivo je u cijeloj priči što je na pozornici ove znakovite stihove uz harmoniku otpjevao baš s Dejanom Lovrenom koji je prije nekoliko dana trebao kao ključni svjedok Državnog odvjetništ­va u procesu u kojem je glavni okrivljeni baš Zdravko Mamić. Pijani britanski turist odlučio se za neobičan oblik humora koji očigledno nije bio smiješan nikome osim njemu. On je, naime, kako piše Slobodna Dalmacija, šetao po Hvaru obučen u kostim koji je podsjećao na džihadisti­čkog terorista. Na glavi je imao maramu, oko tijela lažni bombaški prsluk, a u rukama imitaciju puške. S prijatelji­ma je ušao u jedan od barova i izazvao nelagodu svih okupljenih, kazali su svjedoci. “Najgore je što su oni Britanci. Teroristič­ki napad u Britaniji bio je užasan. Znali su kakve će reakcije izazvati. Bilo je to jako neobzirno”, kazala je jedna svjedokinj­a. Slobodna piše kako je “terorist” kazao kako je on zapravo somalski pirat! – Kasnije idemo na brod. Samo se zabavljamo – komentirao je Britanac u kostimu koji je odbio reći svoje ime. Poslije se uime cijele grupe ispričao jedan od njegovih prijatelja.

Na vjenčanju Matea i Izabel bile su brojne nogometne zvijezde i osobe iz javnog života

 ??  ?? Mateov suigrač Brazilac Marcelo sa suprugom 2. Ivan i Josipa Perišić također su bili na vjenčanju Franka Batelić i Vedran Ćorluka 3.
Mateov suigrač Brazilac Marcelo sa suprugom 2. Ivan i Josipa Perišić također su bili na vjenčanju Franka Batelić i Vedran Ćorluka 3.
 ??  ?? 3. 2.
3. 2.
 ??  ?? 1. 1.
1. 1.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia