Večernji list - Hrvatska

Marko Jarić s kćerima u razgledava­nju Beograda

- (jb)

I brojne hrvatske zvijezde drže korak sa svjetskim

Kada je riječ o poznatim Hrvatima, blizance imaju glumica Mirna Medaković Stepinac, fotograf Damir Hoyka, glumica Diana Vidušin Iva Stilinović Grahovac Još se čeka prva službena objava pjevačice Beyonce o rođenju blizanaca, a nitko osim njezina oca Mathewa Knowlesa, koji je na Instagramu unucima poželio dobrodošli­cu, nije potvrdio sretnu vijest. I dok obožavatel­ji očekuju barem informacij­u kojeg su spola blizanci Beyonce i Jay-Z-ja, slavni glumačko-odvjetničk­i par George i Amal Clooney uživaju u prvim tjednima roditeljst­va sa svojim blizancima Ellom i Alexandero­m.

Surogat-majke i blizanci

I slavni Portugalac Cristiano Ronaldo navodno očekuje rođenje blizanaca, no nije poznato tko će ih roditi. Neki mediji nagađaju da je njegova djevojka Georgina Rodriguez u blaženom stanju, dok drugi govore da će blizance na svijet donijeti surogat-majka, kao i njegova prvog sina, šestogodiš­njeg Cristiana Ronalda Juniora. I hrvatske zvijezde drže korak sa svjetskima kada je riječ o dvostrukoj sreći. Voditeljic­a Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Makom u iščekivanj­u je blizanaca, a dvije djevojčice rodit će se ovog ljeta. I glumica Mirna Medaković Stepinac, koja se 2015. godine vjenčala s ekonomisto­m Hrvojem Stepincem, u travnju je rodila dvije djevojčice Zoru i Kaju. Bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt jedni su od najpoznati­jih roditelja blizanaca. U šesteročla­nu obitelj 2008. godine stigli su Vivien i Knox. Devetogodi­šnje blizance Emmu i Maxa iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima i slavna pjevačica Jennifer Lopez, čijim bezbrižnim trenucima s djecom često možemo svjedočiti na Instagramu. Surogat-majka rodila je danas osmogodišn­ju Tabithu i Marion Lorettu glumačkom paru Sarah Jessici Parker i Matthewu Brodericku Anthonyju, a 2002. podarila im je i sina Jamesa Wilkieja. Pjevačica Mariah Carey iz braka s glumcem i reperom Nickom Cannonom ima šestogodiš­nje blizance, djevojčicu Monroe i dječaka Moroccana. Još jedna glazbena diva, Celine Dion, majka je sedmogodiš­njih Eddyja i Nelsona koje je dobila u braku sa suprugom Renéom Angélilom, koji je prošle godine preminuo. Osim njih, pjevačica ima i 16-godišnjeg sina René-Charlesa.

I Hrvati su u “trendu”

Pop-pjevač Ricky Martin tata je osmogodišn­jih blizanaca Mattea i Valentina, koje je dobio uz pomoć surogat-majke, dok glumac Patrick Dempsey sa suprugom Jillian odgaja desetogodi­šnje blizance Darbyja i Sullivana te 14-godišnju kćer Tallulu Fyfe. Marcia Cross, zvijezda serije “Kućanice”, sa suprugom Tomom ima dvije blizanke, devetogodi­šnje Eden i Savannah, a komičar Neil Patrick Harris, najpoznati­ji po ulozi u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, i njegov partner David 2010. godine postali su roditelji dvoje blizanaca, Harper i Gideona, također uz pomoć surogat-majke. I mnoge hrvatske zvijezde usrećili su blizanci. Glumica Diana Vidušin prije tri godine rodila je Marlu i Vidu, a fotograf Damir Hoyka ponosni je otac petogodišn­jakinja Tije i Zoe. Marko Jarić, srpski košarkaš i bivši suprug manekenke Adriane Lime, stigao je s kćerima Valentinom i Siennom u Beograd. Prema portalu Svet.rs, košarkaš će u Beogradu boraviti malo više od tjedan dana te pokazati miljenicam­a znamenitos­ti.

 ??  ?? Glumica Mirna Medaković Stepinac u travnju je rodila dvije djevojčice, a još se čeka službena objava Beyonce o rođenju blizanaca
Glumica Mirna Medaković Stepinac u travnju je rodila dvije djevojčice, a još se čeka službena objava Beyonce o rođenju blizanaca
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia