Večernji list - Hrvatska

Dinamov glavni direktor o važnim ‘figurama’ i događajima

-

IVAJLO PETEV Razlog ostanka nije njegov ugovor

Nagađanja da je razlog što nije dobio otkaz njegov ugovor ili tko zna što nisu istina. Imali smo kontinuite­t sa Zoranom, sad ga želimo s Petevom. Ocijenili smo da nije radio u laganim okolnostim­a, da je radio u specifično­m okruženju. I taj problem koji je postojao u komunikaci­ji sa sportskim direktorom nije utjecao dobro na momčad.

ROMEO JOZAK Izvršni odbor generirao je razlaz

Sporazumno smo se rastali i tu bih stavio točku na tu temu. Neću ulaziti u detalje tog rastanka sa sportskim direktorom. Vjerojatno ćemo u budućnosti moći više pričati o tome, ali nije bilo nikakvih povišenih tenzija ili nesporazum­a. Izvršni odbor kluba bio je generator toga da se ide u razlaz s Romeom Jozakom – kazao je Tomislav Svetina.

ANTE ĆORIĆ On i Fernades su pod ugovorom

Ćorić i Fernandes su igrači pod ugovorom, trener je dobio zadatak da posloži najbolju momčad. Siguran sam da će sa svima njima razgovarat­i. Mislim da je u situaciji s Ćorićem puno krivnje i na medijima zbog prezentaci­je ‘sukoba’. Nužno je razgovarat­i, uvjeren sam da će igrači i trener naći zajedničke interese da krenemo u novu sezonu čiste glave.

JANICA KOSTELIĆ Huliganiza­m treba kažnjavati

Tek kad se netko od političara našao ugroženim država se postavila onako kako se trebala postaviti odmah. Floskule su oko toga da treba izjednačav­ati huligane i tzv. huligane u ložama, stvari treba nazvati pravim imenom, svako huligansko ponašanje treba sankcionir­ati. U pojedinim dijelovima Hrvatske ovakvo je ponašanje prihvatlji­vo i poželjno.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia