Večernji list - Hrvatska

Detaljima unesite dozu osobnosti i topline u dom

-

1. Ako ste u duši romantičar i želite unijeti toplinu i šarm Provanse u svoj dom, slobodno se upustite u avanturu uređenja ovog iznimno oku ugodnog stila. Uključite cijelu obitelj, neka svi daju svoj doprinos, time će priča biti još draža i zanimljivi­ja.

2. Nemojte zaboraviti detalje kao što su metalni svijećnjac­i, slike i ogledala na zidu, ukrasni jastučići i slično. Detaljima unesite dozu svoje osobnosti i osjećaj topline u prostoru.

3. Kada je u pitanju rasvjeta, naglasak neka bude na ambijental­nim lampama s prigušenim svjetlom koje će stvoriti romantični ugođaj. Visilice su u pravilu od kovanog željeza. Raskošni kristalni lusteri dolaze u obzir ako želite postići više elegancije.

4. I u spavaću sobu unesite detalje koji će upotpuniti dojam Provanse u domu. Krevet od kovanog željeza sa zanimljivi­m uzglavljem, čipkastom posteljino­m i prekrivače­m djelovat će efektno.

5. Obratite pozornost i na vanjski izgled kuće time što ćete škure na vratima i prozorima obojiti u plavu, zelenu ili boju lavande, bez koje je ova priča nezamisliv­a.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia